Infotainment

Koma 2 Bulan & Disahkan Meninggal Dunia, Dakwa Diri Masih Bernyawa Tapi Katil Hampir Ditolak Ke Bilik Mayat

Koma 2 Bulan & Disahkan Meninggal Dunia, Dakwa Diri Masih Bernyawa Tapi Katil Hampir Ditolak Ke Bilik Mayat 2

Kini Trending

Koma 2 Bulan & Disahkan Meninggal Dunia, Dakwa Diri Masih Bernyawa Tapi Katil Hampir Ditolak Ke Bilik Mayat 3

Rezeki, ajal maut, jodoh pertemuan serta perpisahan adalah takdir Allah. Kita hanya mampu merancang dan Allah SWT yang tentukan segala-galanya.

Terbaru, seorang wanita menceritakan pengalamannya apabila disahkan ‘mati hidup semula’ selepas dipercayai koma selama dua bulan.

Koma 2 Bulan & Disahkan Meninggal Dunia, Dakwa Diri Masih Bernyawa Tapi Katil Hampir Ditolak Ke Bilik Mayat 5

Menerusi video yang dimuat naik di TikTok, wanita ini mendakwa dia telah dimasukkan ke hospital selepas dilanggar lori ais di Kampung Keladi, Kulim, Kedah. Jelas wanita ini lagi, dia telah koma selama dua bulan dan sepanjang tempoh tersebut banyak perkara yang dilaluinya.

Bahkan ramai yang menyangka, apabila seseorang itu berada dalam keadaan koma, mereka tidak akan mendengar apa yang orang cakap dan tidak rasa apa yang dilakukan oleh orang sekeliling. Tetapi tertanya tanggapan itu adalah salah dan sebenarnya mereka mampu mendengar setiap apa yang dibicarakan oleh orang sekeliling.

Bercerita dengan lebih lanjut, wanita ini juga mendakwa bahawa doktor telah mengesahkan dirinya sudah tidak bernyawa malah pegawai perubatan juga telah menolak katilnya dari wad ICU untuk ke bilik mayat selain memaklumkan kepada ahli keluarga tentang kematian tersebut. Lebih mengejutkan apabila wanita ini memberitahu bahawa ketika itu dia masih lagi bernyawa tetapi dia tidak mampu berbuat apa-apa.

Sampai sekarang aku dengar lagi apa yang mama aku cakap. Kakak mama redha kakak tinggalkan mama. Mama sayang kakak sangat-sangat. Time tu aku tak mampu menangis, tak mampu nak kenyit bulu mata.

Hanya mampu berdoa dalam hati Ya Allah aku hidup lagi, bagi peluang untuk aku jumpa family aku. Alhamdulillah, Allah dengar doa dan tangisan aku.

@pipi_pau8ALLAH UJI SEBAB ALLAH SYG.. ##fyp?? original sound – ?CEO barang viral? – CEO barang viral?

Koma 2 Bulan & Disahkan Meninggal Dunia, Dakwa Diri Masih Bernyawa Tapi Katil Hampir Ditolak Ke Bilik Mayat 7

Koma 2 Bulan & Disahkan Meninggal Dunia, Dakwa Diri Masih Bernyawa Tapi Katil Hampir Ditolak Ke Bilik Mayat 9 Koma 2 Bulan & Disahkan Meninggal Dunia, Dakwa Diri Masih Bernyawa Tapi Katil Hampir Ditolak Ke Bilik Mayat 11 Koma 2 Bulan & Disahkan Meninggal Dunia, Dakwa Diri Masih Bernyawa Tapi Katil Hampir Ditolak Ke Bilik Mayat 13 Koma 2 Bulan & Disahkan Meninggal Dunia, Dakwa Diri Masih Bernyawa Tapi Katil Hampir Ditolak Ke Bilik Mayat 15 Koma 2 Bulan & Disahkan Meninggal Dunia, Dakwa Diri Masih Bernyawa Tapi Katil Hampir Ditolak Ke Bilik Mayat 17 Koma 2 Bulan & Disahkan Meninggal Dunia, Dakwa Diri Masih Bernyawa Tapi Katil Hampir Ditolak Ke Bilik Mayat 19

Sumber: Pipi_Pau8


Koma 2 Bulan & Disahkan Meninggal Dunia, Dakwa Diri Masih Bernyawa Tapi Katil Hampir Ditolak Ke Bilik Mayat 21Koma 2 Bulan & Disahkan Meninggal Dunia, Dakwa Diri Masih Bernyawa Tapi Katil Hampir Ditolak Ke Bilik Mayat 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo