Infotainment

Lagi Rekan Oppo Watch 2 Tertiris

Lagi Rekan Oppo Watch 2 Tertiris
Lagi Rekan Oppo Watch 2 Tertiris 1

Oppo Watch 2 akan dilancarkan pada 27 Mac hadapan dan hujung minggu ini rekaannya tidak lagi menjadi misteri selepa ditiriskan oleh @evleaks. Berdasarkan imej yang dikongsi, nampaknya tiada perubahan rekaan akan dilakukan berbanding model tahun lalu.

Lagi Rekan Oppo Watch 2 Tertiris
Lagi Rekan Oppo Watch 2 Tertiris 6

Jam tangan pintar ini dilengkapi skrin berbentuk empat segi dengan sisi yang melengkung. Dua butang kawalan fizikal pula diletakkan pada sisi kanan tubuh. Bahagian tali pula diperbuat daripada silikon yang dimasukkan ke dalam alur tubuh jam yang diperbuat daripada logam.

Lagi Rekan Oppo Watch 2 Tertiris 3
Lagi Rekan Oppo Watch 2 Tertiris 7

Sebelum ini telah didedahkan ia akan mengekalkan penggunaan Wear OS dengan cip Snapdragon Wear 4100. Tahun ini lebih banyak jam tangan Wear OS akan dilancarkan kerana Google ingin memberikan cabaran dengan Apple dengan kerjasama Samsung. Menerusi Wear OS 3, lebih banyak ciri menarik akan diperkenalkan dengan tumpuan penambahbaikan diberikan pada prestasi bateri.

Lagi Rekan Oppo Watch 2 Tertiris 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo