Infotainment

Lama Menyepi Dari Industri, Ini Wajah Terkini Pelakon Cilik Puteri Balqis

Lama Menyepi Dari Industri, Ini Wajah Terkini Pelakon Cilik Puteri Balqis
Lama Menyepi Dari Industri, Ini Wajah Terkini Pelakon Cilik Puteri Balqis 1

Selepas lama menyepi dari bidang lakonan, pelakon cilik Puteri Balqis muncul dengan pepenampilan terbaharu dalam drama berjudul Halimun telah mengubat rindu orang ramai untuk melihatnya dalam kaca TV.

ibu puteri balqis sewakan rumah untuk gelandangan


2 years lalu

Ibu Puteri Balqis Sewakan Rumah Untuk Gelandangan

Menerusi hantaran dalam laman Instagram milik Beto Kusyairy, Beto telah berkongsi gambar bersama Puteri Balqis dan Nabila Huda ketika mereka sedang menjalani penggambaran drama tersebut.

Puteri Balqis

Puteri Balqis atau lebih mesra disapa Aqish dilihat semakin dewasa dan menerusi ruangan komen dalam hantaran tersebut, rata-rata netizen memuji penambilan terbaharu Aqish yang kelihatan semakin cantik dan matang.

“Aqish is back… We miss you… Keep strong” tulis seorang pengguna Instagram.

“Dah besar dah aqish” komen seorang lagi netizen.

Puteri Balqis

Terdahulu, pemenang anugerah Pelakon Wanita Terbaik Drama Anugerah Skrin 2014 itu memklumkan dia mengalami masalah kesihatan dan telah menulis memoirnya bertajuk 38 Poems of Puteri Balqis berdasarkan pengalaman hidupnya.

Kisah kesempitan hidup Balqis dipaparkan di dalam program Bersamamu TV3 awal tahun lalu mencuri perhatian orang ramai dan rata-rata tidak menyangka bintang yang popular di mata masyarakat itu berdepan kehidupan yang sukar.


Lama Menyepi Dari Industri, Ini Wajah Terkini Pelakon Cilik Puteri Balqis 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list