Infotainment

“Laudya Cynthia Bella Wanita Idaman Saya..” – Dimas Beck Akui Sangat Sayangkan Pelakon Wanita Itu

“Laudya Cynthia Bella Wanita Idaman Saya..” – Dimas Beck Akui Sangat Sayangkan Pelakon Wanita Itu 2

Dimas Beck yang memang terkenal di negara seberang, Indonesia mengakui bahawa salah seorang daripada wanita idamannya adalah bekas isteri kepada Engku Emran, iaitu Laudya Cynthia Bella.

Ujar Dimas lagi, dia sangat menyanyangi Laudya memandangkan mereka berdua sudah lama mengenali antara satu sama lain.

Perkara itu didedahkan sendiri Dimas yang merupakan salah seorang daripada anggota kumpulan Bukan Bintang Biasa menerusi saluran video Youtuber Nikita Mirzani.

“Saya benar-benar menyanyanginya. Kami sudah melalui pelbagai cabaran bersama kerana sudah lama mengenali antara satu sama lain.” ujarnya ketika ditemu bual dalam video tersebut.

Personaliti Dimas yang agak privasi dalam menceritakan hal peribadi kepada peminat sebelum ini pernah digosipkan bercinta dengan Laudya namun mereka berdua tampil menjelaskan hubungan mesra selama hampir 15 tahun itu hanyalah sekadar teman baik.

Terdahulu, Bella pernah mendirikan rumah tangga dengan ahli perniagaan Engku Emran yang kini merupakan suami kepada kakak Neelofa, Noor Nabila.

Setelah hampir tiga tahun berkahwin mereka berdua akhirnya menemui titik noktah dalam perhubungan suami isteri setelah bercerai pada Julai tahun lalu.“Laudya Cynthia Bella Wanita Idaman Saya..” – Dimas Beck Akui Sangat Sayangkan Pelakon Wanita Itu 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo