Infotainment

Lelaki Meninggal Dunia Ketika Bermain Badminton

Lelaki Meninggal Dunia Ketika Bermain Badminton
Lelaki Meninggal Dunia Ketika Bermain Badminton 1
January 15th, 2022 | by Shira

Kini Trending

Lelaki Meninggal Dunia Ketika Bermain Badminton 2

Seorang lelaki disahkan meninggal dunia ketika bermain badminton di Dewan Badminton Kawasaki, Jalan Pokok Asssam, Taman Raja Idris di Taiping.

Lelaki Meninggal Dunia Ketika Bermain Badminton

Memetik laporan Astro Awani, mangsa yang dikenali dengan nama Lim Thian Meng berada dalam keadaan tidak sedarkan diri terus rebah selepas dia menunduk dan memberikan bulu tangkis kepada rakannya. Berikutan daripada itu, rakan mangsa telah menghubungi Hospital Taiping dan hasil pemeriksaan petugas ambulans mengesahkan mangsa yang berusia 47 tahun itu sudah meninggal dunia.

Menurut Ketua Polis Daerah Taiping Asisten Komisioner Osman Mamat, setibanya di lokasi kejadian, mereka mendapati mangsa yang lengkap berpakaian sukan terbaring di lantai gelanggang badminton.

Pemeriksaan tubuh badan tidak menemui sebarang tanda-tanda berunsurkan jenayah.

Mayat mangsa kemudian dihantar ke Hospital Taiping untuk dibedah siasat. Setakat ini, kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut. Sementara hasil temu bual bersama ahli keluarga mangsa, mereka memaklumkan mangsa sebenarnya menghidap penyakit darah tinggi.

Sumber: Astro Awani


Lelaki Meninggal Dunia Ketika Bermain Badminton 6

The following two tabs change content below.


Lelaki Meninggal Dunia Ketika Bermain Badminton 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo