Infotainment

Makin Sihat Dan Bersedia Untuk Dibicarakan, Kes Mahkamah Da’i Syed Ditangguh Ke 19 Mac Ini

Makin Sihat Dan Bersedia Untuk Dibicarakan, Kes Mahkamah Da’i Syed Ditangguh Ke 19 Mac Ini 2

Kes mahkamah yang melibatkan pendakwah selebriti Syed Shah Iqmal Syed Mohammad Shaiful dilaporkan akan mengadakan perbicaraan semula dan ditangguhkan kepada 19 Mac depan gara-gara fail kertas siasatan tidak dibawa ke Mahkamah Petaling Jaya.

Perbicaraan yang sepatutnya berlangsung pada hari ini itu dijadualkan untuk sesi sebutan kes dan penyerahan dokumen namun tertunda disebabkan isu yang dinyatakan di atas.

Difahamkan, fail serta dokumen berkaitan masih berada di pejabat Pengarah Pendakwaan Selangor yang bertempat di Shah Alam.

Sementara itu, Da’i Syed yang ditemui media kelihatan mengenakan sut berwarna kelabu dan ditemani pengurus Aizat Jaafar di sisi. Syed juga memberitahu bahawa dia kini bersedia untuk dibicarakan di atas semua pertuduhan.

“Saya sihat, Alhamdullilah semua baik dalam keadaan yang elok. Sudah tentu saya bersiap sedia untuk dibicarakan..Insyallah. Terima kasih kepada semua yang mendoakan, yang menyokong saya. Saya OK, alhamdullilah makin gemuk,makin berisi..”

Terdahulu, Syed tampil menyatakan tidak bersalah di atas pertuduhan melakukan seks oral, mencabul dan merogol dua wanita pada September dan Oktober dua tahun yang lalu. Manakala di mahkamah berasingan, dia juga telah didakwa atas pertuduhan melakukan persetubuhan luar tabii terhadap seorang wanita yang juga penuntut koleh swasta berusia 22 tahun.

Menurut peguam yang mewakili Da’i Syed, Syed Amirul berkata anak guamnya akan dibicarakan di satu mahkamah sahaja jika proses serahan dokumen itu selesai kelak.Makin Sihat Dan Bersedia Untuk Dibicarakan, Kes Mahkamah Da’i Syed Ditangguh Ke 19 Mac Ini 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo