Artikel Terkini

Masih Mencari Pasu Bunga ‘Premium’ Dengan Harga Yang Berpatutan? Boleh Singgah Di Kedai The Pot Concept!

Masih Mencari Pasu Bunga ‘Premium’ Dengan Harga Yang Berpatutan? Boleh Singgah Di Kedai The Pot Concept!
Masih Mencari Pasu Bunga ‘Premium’ Dengan Harga Yang Berpatutan? Boleh Singgah Di Kedai The Pot Concept! 1

Masih lagi mencari pasu bunga yang premium supaya dekorasi laman dan hiasan dalaman rumah tampak lebih mewah? Ini satu khabar berita gembira buat anda! 

Baru-baru ini, IMPIANA telah berkesempatan untuk singgah di sebuah pusat membeli-belah, Tropicana Gardens Mall yang terletak di Kota Damansara. 

Kemudian, terjumpa pula sebuah kedai bernama The Pot Concept yang menjual pelbagai jenis, bentuk dan rekaan pasu bunga yang menarik di sini. 

Masih Mencari Pasu Bunga ‘Premium’ Dengan Harga Yang Berpatutan? Boleh Singgah Di Kedai The Pot Concept! 2

Bukan sahaja ada pelbagai rekaan yang menarik, malah semua pasu bunga yang dijual di kedai berkenaan memang tidak dinafikan tampak cantik dan sungguh mewah. 

Harga pasu bunga yang dijual di sini berbeza-beza mengikut jenis bentuk, saiz dan rekaan. Meski harga yang dijual agak sedikit mahal berbanding kedai lain di pasaran luar, namun kesemua pasu bunga yang dijual di sini semuanya berkualiti tinggi dan harga berpatutan. 

Jadi apa salahnya berbelanja lebih bagi mendapatkan pasu bunga yang premium dan berkualiti tinggi, baru lah dekorasi laman dan hiasan dalaman rumah anda tampak lebih cantik sehingga memukau mata tetamu yang datang!

Masih Mencari Pasu Bunga ‘Premium’ Dengan Harga Yang Berpatutan? Boleh Singgah Di Kedai The Pot Concept! 4 Masih Mencari Pasu Bunga ‘Premium’ Dengan Harga Yang Berpatutan? Boleh Singgah Di Kedai The Pot Concept! 6

Kalau dah semuanya cantik-cantik belaka, memang rambang mata dibuatnya sampai tak tahu nak pilih yang mana satu. Jadi, sekiranya anda masih mencari-cari pasu bunga yang ‘premium’ dan cantik, boleh lah cepat-cepat singgah di kedai The Pot Concept sekarang!

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi IMPIANA. Klik di sini.

Masih Mencari Pasu Bunga ‘Premium’ Dengan Harga Yang Berpatutan? Boleh Singgah Di Kedai The Pot Concept! 8

Baca artikel berikutnya: Nak Beli ‘Wing Chair’ Tapi Tak Tahu Nak Pilih Mana Yang Sesuai? Ini Tips Untuk Anda!

Masih Mencari Pasu Bunga ‘Premium’ Dengan Harga Yang Berpatutan? Boleh Singgah Di Kedai The Pot Concept! 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list