Infotainment

Media Sosial Elizabeth Tan Jadi Tempat ‘Berkumpul’ Lelaki Melayu Miang

Media Sosial Elizabeth Tan Jadi Tempat ‘Berkumpul’ Lelaki Melayu Miang
Media Sosial Elizabeth Tan Jadi Tempat ‘Berkumpul’ Lelaki Melayu Miang 1

Pelakon dan penyanyi Elizabeth Tan tampil mencuri perhatian netizen terutamanya golongan lelaki apabila dia ada memuat naik sebuah video di aplikasi TikTok miliknya, baru-baru ini.

Seolah-olah menjadi tempat berkumpulnya lelaki miang dan gatal, Elizabeth yang lebih mesra disapa sebagai Lizzy sekali lagi menjadi mangsa komen-komen ghairah dari kaum Adam itu, hanya kerana dia tampil beraksi sedikit seksi.

Advertisement

Dalam video tersebut, Lizzy tampil menari santai dan muncul selepas itu komen-komen gatal daripada netizen yang mengatakan penyanyi lagu Knock-Knock itu seolah-olah tidak memakai baju dalam sehingga menampakkan benjolan di bahagian dadanya.

Namun ada juga yang tampil memberi teguran berbaur nasihat kepada lelaki-lelaki berkenaan agar sentiasa menjaga pandangan dan tidak meninggalkan komen melampaui batas.

“Malunya Ya Allah. Jantan Melayu dalam ni. Ingat surah An-Nur ayat 30 oi..” tulis seorang netizen.

Terdahulu, Lizzy telah mengejutkan orang ramai apabila dia telah berkahwin secara senyap dengan jejaka pilihan yang juga ahli perniagaan, Siew Jim,30, sekitar bulan Mac yang lalu.

Elizabeth Tan


2 bulan lalu

“Status Sebagai Wanita Bukan Halangan Untuk Cuba Lakukan Aksi Lasak Sendiri” – Elizabeth Tan


Media Sosial Elizabeth Tan Jadi Tempat ‘Berkumpul’ Lelaki Melayu Miang 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list