Infotainment

Menangi Hadiah Sehingga RM138,000 & Pulangan Tunai Dengan Kad Kredit AEON!

Menangi Hadiah Sehingga RM138,000 & Pulangan Tunai Dengan Kad Kredit AEON!
Menangi Hadiah Sehingga RM138,000 & Pulangan Tunai Dengan Kad Kredit AEON! 1

Hi korang! Bukan pemegang Kad Kredit AEON lagi ke tu? Rugi sangat kalau anda tak daftar sekarang. Anda boleh menang hadiah sehingga RM138,000 dan juga pulangan tunai dengan kad kredit AEON jer.

via GIPHY

5 unit Thermomix untuk pemenang Hadiah Utama dan banyak lagi hadiah yang boleh membuatkan anda terpesona sekiranya anda masuk peraduan dari AEON Credit ini. Fuh, memang gempak!

Macam Mana Nak Masuk Peraduan?

Peraduan ini terbuka kepada semua ahli baharu dan pemegang kad utama sedia ada iaitu AEON Platinum Visa/MasterCard, AEON Gold Visa/MasterCard, AEON Classic Visa/MasterCard, NEW AEON Gold Visa/MasterCard, NEW AEON Classic Visa/MasterCard, AEON Big Gold/Classic Visa dan Japan Club of Luala Lumpur Gold Visa.

Menangi Hadiah Sehingga RM138,000 & Pulangan Tunai Dengan Kad Kredit AEON! 2

Pada anda yang belum mendaftar atau memiliki kad kredit AEON, kami mengalu-alukan pendaftaran dari anda. Bukan senang tau berpeluang nak menangi hadiah sehingga RM138,000 ini!

Jadi, jangan buang masa lagi, cepat dapatkan 10 penyertaan untuk permohonan kad kredit baharu AEON yang akan diluluskan sekarang ini sehingga 30 Jun 2022 dengan perbelanjaan minimum RM100 dalam tempoh 30 hari sahaja.

Bukan itu sahaja, sekiranya anda berbelanja tanpa tunai menggunakan Kad Kredit AEON untuk pembayaran barangan runcit, bil, F&B (makan), hotel dan petrol, anda boleh dapatkan 1 penyertaan dengan perbelanjaan minimum RM100 dalam satu transaksi. Wah, mudah betul nak masuk peraduan ini!

Selain itu, anda juga boleh dapat ganjaran Pulangan Tunai bulanan sebanyak RM15 untuk 1,000 pemegang kad pertama dengan transaksi minimum RM100 dalam satu resit tau. Kiranya siapa cepat dia dapat lah.

Beli sekarang bayar kemudian dengan 0% bayaran ansuran dari serendah RM300 di mana-mana pusat membeli-belah AEON! Wow, best ni. Anda boleh beli barang runcit untuk berbuka puasa atau keperluan lain untuk Raya di pusat membeli-belah AEON. Lekas, pergi serbu AEON sekarang kalau nak jadi salah seorang pemenang! Hehe.

Eh sebelum tu, ada lagi gais, anda juga berpeluang bercuti tanpa sempadan selepas 1 April 2022. Hanya bayar apa sahaja dengan Kad Kredit AEON untuk memperoleh lebih banyak peluang untuk penyertaan dan memenangi hadiah hebat dari AEON Credit.

Semua Hadiah Gempak Gais!

Menangi Hadiah Sehingga RM138,000 & Pulangan Tunai Dengan Kad Kredit AEON! 3

Tadi kami dah bagitahu anda hadiah utama jer kan? Ha, ni kami listkan hadiah-hadiah yang bakal anda dapat sekiranya memenuhi kriteria dan syarat-syarat pemegang kad kredit AEON seperti yang kami sebutkan di atas tadi.

Hadiah Utama: Thermomix TM6
Hadiah Kedua: Dyson V12 Detect Slim Absolute Extra
Hadiah Ketiga: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop-P2
Hadiah Khas: Electrolux Air Purifier

Pergh, berpeluh bhai tengok hadiah gempak dari AEON Credit ni. Kalau dapat salah satu ni memang melompat ke langit. Haha!

So, anda jangan lupa masuk peraduan ini tau. Pada yang belum apply kad kredit AEON tu, anda dah boleh apply SEKARANG!

Klik LINK INI untuk info lanjut atau anda boleh ke Facebook AEON Credit.

Good luck gais, moga ada rezeki untuk anda!


Menangi Hadiah Sehingga RM138,000 & Pulangan Tunai Dengan Kad Kredit AEON! 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list