Artikel Terkini

Mudah Je “Makeover” Rak Buku RM 95.90 , Guna “Decorative Wall Decor” Dan Gam

Mudah Je “Makeover” Rak Buku RM 95.90 , Guna “Decorative Wall Decor” Dan Gam

Mudah Je "Makeover" Rak Buku RM 95.90 , Guna "Decorative Wall Decor" Dan Gam 1

rak buku kalax, memang dihasilkan untuk memberi peluang kepada pengguna untuk mempelbagaikan rekaannya mengikut cita rasa dan konsep kedaiaman masing-masing. Sama juga perabot-perabot ikea yang lain. Sebab tu banyak perkongsian IKEA HACK di youtube, pintrest dan sebagainya.

Seperti yang dilakukan oleh Puan Nur Farhana. Rak buku polos diubah menjadi kabinet TV gaya electic. Menariknya, Puan Farhana tak guna pun rak Kalax, tapi rak buku yang di beli di shopee je. Hargnya, jauh lebih murah dan kualitinya sama.

Ni link rak buku yang digunakan https://invol.co/cl3y67m

Hi, harini saya nak share sikit hasil deko rak saya yang diberi nafas baru tanpa menggunakan drill.

1. Saya beli 8 keping decorative panel design macam dalam gambar ni, 8 keping lagi plain board saja.Gamkan plain board dengan decorative panel hanya dengan menggunakan supper glue je

Untuk panel ni, saya mintak seller custom size ikut ukuran rak (33.5cmx33.5cm). Design ada macam-macam boleh pilih je. Actually, panel ni ialah hanging room divider. Tapi saya taknak hanging so saya jadikan panel ni untuk cantikkan rak saya. Ni link penjual nya https://invol.co/cl3y69j

Furniture handle & knob from shopee. https://invol.co/cl3y6ca

2. Sediakan Storage box ukuran 33x38x33cm. Lekatkan decorative wall tadi pada bahagian hadapan storage box menggunakan hot glue

Mudah Je "Makeover" Rak Buku RM 95.90 , Guna "Decorative Wall Decor" Dan Gam 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link