Infotainment

Neelofa Mengidam Nasi Dagang, Terus Dihantar Depan Rumah

Neelofa Mengidam Nasi Dagang, Terus Dihantar Depan Rumah
Neelofa Mengidam Nasi Dagang, Terus Dihantar Depan Rumah 1

Selepas sekian lama berteka-teki, selebriti popular Neelofa memberitahu bahawa dia kini berada di fasa terkahir kehamilan dan bakal menimang cahaya mata sulung.

Baru-baru ini, perkongsian Neelofa menjadi perhatian apabila mengidam dan membuat tempahan nasi dagang sebelum memasuki tempoh berpantang tidak lama lagi.

BACA: Tenang Dengar PU Riz Bacakan Zikir, Neelofa Terkejut Bayi Tiba-Tiba Menendang

Perkara itu turut dikongsikan oleh sebuah outlet menjual nasi yang popular, Grannies berkongsikan di akaun TikTok perbualan tempahan nasi dagang oleh Neelofa.

Dalam video tersebut turut memaparkan pihak mereka terus membuat penghantaran nasi dagang ke rumah bekas pengacara MeleTOP itu.

Neelofa juga sempat memberi ulasan mengatakan bayi dalam kandungannya sudah kenyang menikmati nasi dagang.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizne yang terhibur dengan aksi Neelofa sempat memesan Nasi Dagang kerana mengidam.

Malah, ada netizen mahu mencuba nasi dagang tersebut selepas ianya ditempah Neelofa. Kata netizen, pasti ianya sedap sehingga selebriti turut menempahnya.

Terdahulu, Neelofa berkata dia kini dalam persediaan menyambut kelahiran bayi sulungnya bagaimanapun enggan mendedahkan jantina cahaya mata pertamanya bersama PU Riz itu.


Neelofa Mengidam Nasi Dagang, Terus Dihantar Depan Rumah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo