Infotainment

Nenek Meninggal Dunia, Caprice Terkilan Tak Sempat Kenalkan Bakal Isteri

Nenek Meninggal Dunia, Caprice Terkilan Tak Sempat Kenalkan Bakal Isteri
Nenek Meninggal Dunia, Caprice Terkilan Tak Sempat Kenalkan Bakal Isteri 1

Menerusi satu perkongsian di Instagram hari ini, penyanyi rap, Caprice berkongsikan berita duka mengenai pemergian nenek tersayang pagi tadi.

Tidak berkongsikan punca kematian, Caprice meluahkan rasa terkilan tidak dapat menunaikan janjinya untuk membawa arwah nenek tinggal bersama ibu bapanya di Kuala Lumpur.

BACA: “Muat Naik Gambar Syaitan Satu Malaysia Kecoh”

Nenek Meninggal Dunia, Caprice Terkilan Tak Sempat Kenalkan Bakal Isteri 2

“Pagi tadi semasa solat Subuh saya dikhabarkan berita kehilangan nenek. Impian dan janji saya untuk menempatkannya di rumah bersama ibu bapa saya di KL tidak tercapai,” tulisnya.

Dalam pada itu, Caprice berkata dia juga tidak sempat memperkenalkan pasangan hidupnya kepada arwah neneknya serta ralat tidak dapat menguruskan jenazah.

“Saya juga tidak sempat menunaikan impian dan janji bahawa suatu hari saya akan membawa jodoh dengan anak-anak agar dia dapat bangga.

“Maaf saya tidak dapat menunaikan janji saya dan bersamamu hari ini. Al-Fatihah,” tulisnya.

Terdahulu, Caprice berangkat ke Palestin pada 24 Julai lalu bagi mengikuti misi bantuan kemanusiaan. Kemudianm Caprice seorang diri ke Mesir pada 23 Julai lalu untuk meneruskan jihadnya. Bagaimanapun sehingga kini dia masuk belum dibenarkan masuk ke Gaza.


Nenek Meninggal Dunia, Caprice Terkilan Tak Sempat Kenalkan Bakal Isteri 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo