Infotainment

Netizen Tak Senang Tengok Baju Kahwin Athisha Khan

Netizen Tak Senang Tengok Baju Kahwin Athisha Khan
Netizen Tak Senang Tengok Baju Kahwin Athisha Khan 1

Sabtu lalu, adik kepada selebriti popular Neelofa iaitu Athisha Khan selamat bergelar isteri kepada pilihan hatinya, Wan Amirul Haiqal.

Bagaimanapun, gaun putih yang digayakan personaliti media sosial itu menimbulkan rasa kurang senang di kalangan netizen.

BACA: Athisha Khan Selamat Bernikah, Terima Mas Kahwin RM1,000

@farrafareez_

AtishaKhan ? Haiqal #fyp #fyp?

? original sound – farrafareez_ – farrafareez_

Seorang usahawan @farrafareez_ ada memuat naik video ketika menghadiri majlis perkahwinan itu yang berlangsung di Pusat Konvensyen Sime Darby, Kuala Lumpur.

Di ruangan komen rata-rata netizen mengkritik gaun yang digayakan pengantin kerana dikatakan kurang sesuai untuk majlis akad nikah.

Kata netizen lebih manis jika memakai baju kurung tradisional dan gaun dipakai itu nampak kurang manis di bahagian dada.

Netizen Tak Senang Tengok Baju Kahwin Athisha Khan 2

Athisha yang juga graduan undang-undang dengan perniagaan dari University of Birmingham, United Kingdom mengikat tali pertunangan pada 19 Januari lalu dalam sebuah majlis ringkas di kediamannya.

Sabtu lalu, Athisha menerima mas kahwin sebanyak RM1,000 dan difahamkan tiada hantaran daripada kedua-dua belah pihak pengantin.


Netizen Tak Senang Tengok Baju Kahwin Athisha Khan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo