Infotainment

“Ni Cuma Soft P*rn” – Netizen Kritik Aliff Syukri, Buat Video Macam ‘Melanc*p’ Untuk Promo Tudung

“Ni Cuma Soft P*rn” – Netizen Kritik Aliff Syukri, Buat Video Macam ‘Melanc*p’ Untuk Promo Tudung
“Ni Cuma Soft P*rn” – Netizen Kritik Aliff Syukri, Buat Video Macam ‘Melanc*p’ Untuk Promo Tudung 1

Kalau sebut namanya pasti banyak cerita viral dan kontroversi yang akan didengari namun usahawan ini bagaikan tidak serik untuk membuat ‘content’ yang menimbulkan kecaman.

Terbaru, Datuk Seri Aliff Syukri ada memuat naik sebuah video untuk mempromosikan keluaran terbaru jenama tudung miliknya.

Aliff syukri zakat 1 juta


5 hari lalu

“Dalam Tak Semenggah..” – Menangis Di IG, Aliff Syukri Rupanya Pembayar Zakat Terbesar Di Selangor Hingga Cecah 1 Juta

Menerusi rakaman itu, isterinya Datin Shahida juga turut menjadi ‘pelakon’ drama ‘iklan’ tersebut yang dirakamkan di atas katil.

Bagaimanapun, ianya nampak lucah dan seperti mempunyai ‘double meaning’ apabila Aliff Syukri dilihat seolah-olah sedang beronani di bawah selimut.

Iklan itu mendapat pelbagai reaksi berbeza daripada netizen di mana ada yang terhibur dengan iklan ‘double meaning’ dibuat Aliff dan isterinya itu.

Namun, ada juga netizen yang menegur dan berpendapat ia nampak tidak cerdik selain ada yang mahu melaporkan kepada SKMM.

Video yang dimuat naik di Instagram dan TikTok itu turut mendapat perhatian ibunya, Bonda Rozita yang sempat menegur anaknya membuat ‘content’ sebegitu.

Bongok sangat iklan ko – ?- apa lah ko ni kri oii.”

“Ni Cuma Soft P*rn” – Netizen Kritik Aliff Syukri, Buat Video Macam ‘Melanc*p’ Untuk Promo Tudung 2 “Ni Cuma Soft P*rn” – Netizen Kritik Aliff Syukri, Buat Video Macam ‘Melanc*p’ Untuk Promo Tudung 3 “Ni Cuma Soft P*rn” – Netizen Kritik Aliff Syukri, Buat Video Macam ‘Melanc*p’ Untuk Promo Tudung 4 “Ni Cuma Soft P*rn” – Netizen Kritik Aliff Syukri, Buat Video Macam ‘Melanc*p’ Untuk Promo Tudung 5


“Ni Cuma Soft P*rn” – Netizen Kritik Aliff Syukri, Buat Video Macam ‘Melanc*p’ Untuk Promo Tudung 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list