Infotainment

Pakai Baju Dedah Bahu, Natasha Hudson Tak Peduli Kecaman Netizen

Pakai Baju Dedah Bahu, Natasha Hudson Tak Peduli Kecaman Netizen 2

Sudah lama tak dengar cerita tentang Natasha Hudson, bagaimanapun perkongsian terbaru pelakon itu mengejutkan ramai apabila memuat naik gambarnya mengenakan gaun putih menampakkan sebahagian bahunya.

Difahamkan, gaun itu dipakai di sebuah majlis pelancaran produk Crystal C White dimana dia merupakan wajah dan ikon produk. Tidak mudah melatah dengan kecaman netizen, Natasha menjelaskan bahawa gaun dipakainya masih berlapik

BACA: Kongsi Tarikh 14 Oktober, Natasha Hudson Bakal Berkahwin Kali Kelima?

“Penata gaya telah dilakukan oleh pihak pengasas produk dan saya tiada masalah untuk menggenakan gaun tersebut kerana ia masih lagi berlapik dan bukan seperti apa yang difikirkan orang.

‘Jangan tertipu dengan warna kain ini dan saya tiada masalah untuk menggayakannya kerana ia mengikut tema majlis. Ini bukan pelancaran kedai mamak, ini majlis pelancaran produk! Tambahan pula saya bukan selalu mengenakan gaun,” katanya.

Pakai Baju Dedah Bahu, Natasha Hudson Tak Peduli Kecaman Netizen 3

Enggan mempedulikan kata-kata orang, Natasha berkata netizen perlu matang dalam memberi komen atau pandangan terutama mengenai hal berkaitan dengan kerjayanya.

“Saya pun malas nak dengar kata-kata orang sebab orang di luar tidak akan berhenti bercakap walau apa pun yang kita buat. Saya tak kisahlah. Lagipun bukan mereka yang menyuapkan makan,” katanya.Pakai Baju Dedah Bahu, Natasha Hudson Tak Peduli Kecaman Netizen 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo