Artikel Terkini

Pegawai polis bagi sandwic najis dipecat kali kedua

Pegawai polis bagi sandwic najis dipecat kali kedua
Pegawai polis bagi sandwic najis dipecat kali kedua 1

AUSTIN, Texas – Seorang pegawai polis simpanan, Matthew Luckhurst dipecat sekali lagi setelah dia didapati membuang air besar di tandas wanita di sebuah pejabat peronda basikal Jabatan Polis Floresville, Texas baru-baru ini, lapor portal berita Daily Star semalam.

Dia juga dipecat selepas menyebarkan bahan seperti puding coklat di tempat duduk tetapi Luckhurst mengaku tanggungjawab berikutan perbuatannya gagal mengepam air besar di tandas wanita dan mendakwa ia adalah gurauan dan meminta maaf berikutan kejadian tersebut.

Pemecatan terbarunya berlaku selepas gelombang kemarahan orang ramai mengenai bagaimana pegawai itu boleh diambil semula oleh pasukan polis lain selepas dipecat kerana memberi seorang gelandangan sandwic tahi pada tahun 2016.

Dalam kejadian pada tahun 2016, Luckhurst menyatakan kepada rakan sekerjanya bahawa dia telah mengambil najis dan meletakkannya ke dalam kepingan roti serta memasukkannya ke dalam bekas stirofoam.

Dia kemudian dipecat oleh Jabatan Polis San Antonio dan kemudian diambil bekerja oleh Jabatan Polis Floresville sebagai pegawai simpanan hanya lima bulan selepas proses pemecatannya di San Antonio tamat.

Datuk Bandar Floresville, Cissy Gonzalez-Dippel berkata, terdapat banyak e-mel daripada penduduk tempatan yang tidak berpuas hati dengan Luckhurst yang telah diambil bekerja semula sebagai pegawai polis. – Agensi

 


Pegawai polis bagi sandwic najis dipecat kali kedua 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo