Infotainment

Pelakon Veteran India Mati Dibunuh Anak Sendiri Akibat Pertikaian Harta Bernilai RM6.4 Juta

Pelakon Veteran India Mati Dibunuh Anak Sendiri Akibat Pertikaian Harta Bernilai RM6.4 Juta
Pelakon Veteran India Mati Dibunuh Anak Sendiri Akibat Pertikaian Harta Bernilai RM6.4 Juta 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Pelakon veteran India Veena Kapoor dilaporkan telah dibunuh dengan kejam oleh anaknya sendiri Sachin Kapoor disebabkan pertikaian harta. Menurut laporan, suspek mengaku melakukan jenayah itu dan berkata bahawa kejadian itu berlaku dalam keadaan marah.

Artikel Berkaitan:

Menurut laporan The Economic Times, mayat Veena telah dibuang ke dalam sungai di daerah Raigad. Polis Mumbai telah menahan tertuduh dan pembantu rumah Lalukumar Mandal kerana membunuh.

Semasa soal siasat, Sachin Kapoor mengaku melakukan pembunuhan itu dan berkata perbincangan hangat untuk mendapatkan hartanah bernilai RM6.4 juta.

Bintang bersama Veena dari rancangan TV Meri Bhabhi, Nilu Kohli turut meluahkan rasa sedih dengan kehilangan sahabatnya. Dia bercakap kepada TV9 Bharatvarsh dan berkata, “Saya bekerja dengan Veena ji selama kira-kira lima tahun di Main Bhabhi. Selepas siri ini, kami juga membuat satu lagi siri bersama. Tetapi sebelum Corona, kami terputus hubungan dan saya sibuk dengan projek saya. Selepas kematian seseorang, kita ingat perkara-perkara ini. Saya masih tidak percaya dia sudah tiada bersama kita.”

Menurut Economic Times, kes ini bermula apabila satu laporan kehilangan telah dibuat ke atas pelakon berusia 74 tahun oleh pengawal keselamatan selepas curiga dengan ketiadaan mangsa dalam tempoh waktu yang lama.

Polis telah mendaftarkan kes terhadap tertuduh di bawah seksyen 302, 201 dan 34 Kanun Keseksaan India (IPC). Siasatan sedang dijalankan.


Pelakon Veteran India Mati Dibunuh Anak Sendiri Akibat Pertikaian Harta Bernilai RM6.4 Juta 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo