Infotainment

Pembelajaran Online Diteruskan? Tak Perlu Risau, Lengkapkan Diri Dengan Komputer Riba Terbaru HUAWEI MateBook D15 i3!

Pembelajaran Online Diteruskan? Tak Perlu Risau, Lengkapkan Diri Dengan Komputer Riba Terbaru HUAWEI MateBook D15 i3!

Pembelajaran Online Diteruskan? Tak Perlu Risau, Lengkapkan Diri Dengan Komputer Riba Terbaru HUAWEI MateBook D15 i3! 1

Apa tu HUAWEI MateBook D15 i3?

Kalau korang nak tahu, HUAWEI MateBook D15 i3 adalah salah satu siri komputer riba terbaru keluaran HUAWEI bagi tahun 2021. 

Dengan ciri perisian dan perkakasan yang dipertingkat, ia memberikan pengguna terutamanya pelajar pengalaman pintar dengan komputer riba dan produktiviti mudah alih.

Antara ciri hebat yang boleh dinikmati dengan MateBook D15 i3:

  • Paparan skrin penuh
  • Badan logam yang nipis
  • Butang kuasa cap jari
  • Kolaborasi pelbagai skrin
  • Paparan pelindung mata dengan TÜV Rheinland
  • USB Type-C yang fleksibel
  • Harga yang berpatutan

4 Sebab Mengapa HUAWEI MateBook D15 i3 tempat terbaik pelajar

Pembelajaran Online Diteruskan? Tak Perlu Risau, Lengkapkan Diri Dengan Komputer Riba Terbaru HUAWEI MateBook D15 i3! 2

1. Reka bentuk ringan & memudahkan pembelajaran yang fleksibel

Reka bentuk yang ringan, mudah alih dan inovatif, HUAWEI MateBook D15 i3 membantu produktiviti pembelajaran yang fleksibel.

Dengan berat 1.56kg dengan badan logam yang nipis pada ketebalan 16.9mm. Ciri yang ada pada komputer riba ini memberikannya ketahanan lebih lama selain reka bentuk yang bersifat futuristik dan minimalis, sesuai dengan penampilan seorang pelajar.

Pembelajaran Online Diteruskan? Tak Perlu Risau, Lengkapkan Diri Dengan Komputer Riba Terbaru HUAWEI MateBook D15 i3! 3

Selain itu, HUAWEI MateBook D15 i3 turut dilengkapi dengan beberapa port  I/O untuk keperluan peribadi dan pembelajaran harian. Ia merangkumi HDMI, bicu audio 3.55mm dan sokongan pengecasan terbalik telefon pintar Type-C.

Bukan itu sahaja, pengecas komputer riba jenis Type-C memberikan kemudahan sepenuhnya kepada pelajar menggunakannya sama ada untuk mengecas HUAWEI MateBook D15 i3 dan telefon pintar mereka.

2. Pengalaman melihat skrin yang lebih selesa

Pembelajaran Online Diteruskan? Tak Perlu Risau, Lengkapkan Diri Dengan Komputer Riba Terbaru HUAWEI MateBook D15 i3! 4

Dilengkapi paparan FHD FullView 15.6 inci dan 1080p dengan bezel tipis 5.3mm di bahagian atas dan sisi dan nisbah skrin-ke-badan yang tinggi 87%. Ia menjadikan HUAWEI MateBook D15 i3 sebagai salah satu komputer riba dengan paparan skrin terbesar di pasaran.

Ini memberikan perspektif tontonan yang lebih luas kepada pelajar yang membolehkan mereka mendapat pandangan yang lebih baik ketika menyelesaikan tugas.

Disebabkan pembelajaran atas talian menuntut pelajar menghabiskan berjam-jam di depan skrin, secara tidak langsung pelajar akan terdedah kepada sinaran cahaya biru yang berbahaya dan kelipan skrin yang akan meninggalkan kesan negatif pada penglihatan mereka juga dalam jangka masa panjang.

Tapi korang tak perlu risau sebab HUAWEI memberikan penyelesaian terbaik dengan dengan melengkapkan MateBook D15 i3 dengan paparan yang mendapat sijil TÜV Rheinland Low Blue Light dan Flicker Free.

Ciri ini berkesan mengurangkan cahaya biru berbahaya yang dipancarkan oleh skrin dan membantu pelajar mengurangkan keletihan mata dan melindungi penglihatan.

3. Selesaikan tugasan dengan lebih pantas

Pembelajaran Online Diteruskan? Tak Perlu Risau, Lengkapkan Diri Dengan Komputer Riba Terbaru HUAWEI MateBook D15 i3! 5

Lakukan dua tugasan dalam satu masa tidak lagi mustahil dan pelajar tidak akan terlepas deadline menghantar tugasan dengan komputer riba berprestasi tinggi MateBook D15 i3.

Dengan Kolaborasi Pelbagai Skrin HUAWEI (HUAWEI Share Multi-Screen Collaboration), pelajar boleh memanfaatkannya untuk mengakses dari sistem operasi yang berbeza, antara Windows dan Android untuk berkomunikasi dan memindahkan fail antara satu sama lain dengan lancar.

Dengan hanya satu tap lembut, HUAWEI MateBook D15 i3 dapat disambungkan ke telefon pintar HUAWEI dan berkongsi fail dengan drag-and-drop yang mudah. Ini membolehkan pelajar melihat, mengedit dan berkongsi fail dengan senang pada bila-bila masa yang mereka mahukan.

Pelajar juga boleh menjadi menjadi lebih multitask dengan kolaborasi multi-skrin 3.0 memberikan mereka pengalaman baru membuka 3 aplikasi mudah alih telefon pintar pada HUAWEI MateBook D15 i3.

Pembelajaran Online Diteruskan? Tak Perlu Risau, Lengkapkan Diri Dengan Komputer Riba Terbaru HUAWEI MateBook D15 i3! 6

Selain itu, butang kuasa cap jari membolehkan HUAWEI MateBook D15 i3 dihidupkan secara serentak dengan pengesahan identiti pemiliknya. Ini semestinya lebih menjimatkan masa berbanding dengan memasukkan kata laluan hanya untuk membuka kunci peranti.

Menggunakan cip yang dikemas kini, Pemproses Intel® Core™ Generasi 10. Penjanaan cip ini meningkatkan keupayaan HUAWEI MateBook D15 i3 mengendalikan sumber aplikasi intensif  dengan mudah.

4. Harga yang berpatutan dengan pelajar!

Pembelajaran Online Diteruskan? Tak Perlu Risau, Lengkapkan Diri Dengan Komputer Riba Terbaru HUAWEI MateBook D15 i3! 7

Kami tahu dalam keadaan sekarang ramai yang terbeban dengan kesan pandemik ini, namun korang tak perlu risau, dengan kualiti dan prestasi yang mengagumkan. Ibu bapa boleh memberikan yang terbaik kepada anak-anak dengan mendapatkan HUAWEI MateBook D15 i3 pada harga RM2,599 sahaja. 

Buat pra tempah SEKARANG & nikmati hadiah percuma yang lumayan!

Pembelajaran Online Diteruskan? Tak Perlu Risau, Lengkapkan Diri Dengan Komputer Riba Terbaru HUAWEI MateBook D15 i3! 8

Kelas bakal bermula, jadi tunggu apa lagi? Buat pra tempahan sekarang sehingga 17 Jun 2021 untuk memiliki HUAWEI MateBook D15 i3 serba baru pada RM2,599. Dengan setiap pra tempahan, anda berpeluang menikmati hadiah percuma bernilai sehingga RM 498.Tapi semua ini sementara stok masih ada. Buatlah pra tempahan anda sekarang!

Jadilah pengguna pertama dan dapatkan tawaran terbaik sepanjang tempoh pra-pesanan. Untuk rasai sendiri pengalaman terbaik menggunakan HUAWEI MateBook D15 i3, anda boleh kunjungi HUAWEI Experience Store terpilih (tertakluk kepada SOP yang ditetapkan).

Untuk maklumat lanjut, anda boleh kunjungi kedai dalam talian HUAWEI dengan klik di SINI atau kunjungi laman Facebook HUAWEI di www.facebook.com/HUAWEIMobileMY.

HUAWEI MateBook D15 i3 turut boleh didapati di kedai rasmi HUAWEI di Lazada dan Shopee.Pembelajaran Online Diteruskan? Tak Perlu Risau, Lengkapkan Diri Dengan Komputer Riba Terbaru HUAWEI MateBook D15 i3! 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo