Artikel Terkini

PM tiba di Istana Negara mengadap Yang di-Pertuan Agong

PM tiba di Istana Negara mengadap Yang di-Pertuan Agong
PM tiba di Istana Negara mengadap Yang di-Pertuan Agong 1

PETALING JAYA – Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim tiba di Istana Negara bagi menghadap Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah pagi ini.

Kehadiran Anwar ke Istana Negara itu dipercayai untuk mempersembahkan senarai Kabinet baharu kepada Yang di-Pertuan Agong.

Difahamkan, pembentukan kabinet dijangka diumumkan selewat-lewatnya hari ini bagi membolehkan Jemaah Menteri baharu mengangkat sumpah sebelum hujung minggu ini.

Ia dipercayai bagi membolehkan Kabinet Kerajaan Perpaduan itu dapat dibentuk segera berikutan Yang di-Pertuan Agong dijangka ke luar negara esok.

Terdahulu, pada sidang akhbar pertamanya selepas mengangkat sumpah sebagai Perdana Menteri, Anwar memaklumkan bahawa Kerajaan Perpaduan yang diterajuinya akan memiliki saiz Kabinet yang lebih kecil.

Beliau turut dilaporkan berkata, akan mengusulkan supaya gaji menteri dalam Kabinet Kerajaan Perpaduan nanti dikurangkan susulan perkembangan situasi ekonomi terkini. – KOSMO! ONLINE


PM tiba di Istana Negara mengadap Yang di-Pertuan Agong 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo