Artikel Terkini

Polis mohon waris kehilangan ahli keluarga bantu kes penemuan mayat

Polis mohon waris kehilangan ahli keluarga bantu kes penemuan mayat
Polis mohon waris kehilangan ahli keluarga bantu kes penemuan mayat 1

KUANTAN – Polis Rompin memohon waris yang kehilangan ahli keluarga terdekat membuat laporan polis bagi membantu mengesahkan penemuan mayat seorang lelaki.

Ketua Polis Daerah Rompin, Deputi Superintendan Mohd Azahari Mukhtar berkata, pihaknya menemui mayat seorang lelaki tanpa identiti di jalan masuk lombong Bukit Ibam di Rompin 10 hari lalu.

“Polis temui mayat lelaki yang telah reput tidak berbaju memakai seluar jeans berwarna hitam paras lutut di tepi kolam terbiar berdekatan jalan masuk ke lombong Ibam Mining pada jam 4.05 petang pada 28 Februari lalu.

“Sehingga kini identiti mayat tersebut tidak dapat dikenalpasti kerana tidak terdapat sebarang dokomen pengenalan diri bersama.

“Anggaran umur antara mangsa ialah 30 sehingga 50-an,” katanya menerusi kenyataan hari ini.

Orang ramai yang mempunyai maklumat atau telah kehilangan ahli keluarga diminta menghubungi Ketua Polis Balai Bukit Ibam, Shahril Sukimah di talian 019-3152551. – MalaysiaGazette

Polis mohon waris kehilangan ahli keluarga bantu kes penemuan mayat 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo