Infotainment

Polis Panggil Awie

Polis Panggil Awie

Polis Panggil Awie 1

Kini Trending

Polis Panggil Awie 2

Baru-baru ini viral satu video di media sosial memaparkan seorang penyanyi terkenal iaitu Datuk Awie dipercayai telah melanggar Prosedur Operasi Standard (SOP) ketika menghadiri satu majlis yang diadakan di sebuah hotel di Melaka.

Terbaru, Datuk Awie akan dipanggil oleh pihak polis untuk diambil keterangan berhubung isu yang viral itu.

Polis Panggil Awie 4

Berdasarkan video tersebut, kelihatan penyanyi dari kumpulan Wings ini bersama beberapa individu lain dipercayai tidak memakai pelitup muka ketika majlis misi kemanusiaan itu berlangsung. Memetik laporan Free Malaysia Today, Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) negeri, Asisten Komisioner Mohd Sukri Kaman berkata, pihaknya telah menerima laporan berhubung isu tersebut. Difahamkan, penganjur majlis serta beberapa individu termasuk Datuk Awie akan dipanggil dalam masa terdekat bagi membantu siasatan.

Semua yang terbabit dalam kes ini termasuk penganjur program akan dipanggil ke Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Melaka Tengah untuk diambil keterangan.

Siasatan akan dilengkapkan dengan segera dan akan dirujuk kepada Pejabat Pengarah Pendakwaan Negeri untuk sebarang keputusan.

Sementara itu, pihak polis memohon agar individu yang terbabit dalam majlis tersebut atau mempunyai maklumat berkaitan hadir bagi membantu siasatan. Menurut sumber, kes disiasat mengikut Seksyen 21A Akta Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit 1988 dan Peraturan 18, Peraturan-Peraturan Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit (Kawalan Pergerakan Pemulihan) No. 3, 2021.

Sumber: Free Malaysia Today


Polis Panggil Awie 6

The following two tabs change content below.Polis Panggil Awie 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo