Infotainment

PU Abu Positif Covid-19

PU Abu Positif Covid-19
PU Abu Positif Covid-19 1

Kini Trending

PU Abu Positif Covid-19 2

Sebelum ini, Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan berkongsi kisah duka apabila ayah tersayang dijangkiti Covid-19. Terbaru, PU Abu memaklumkan kepada umum bahawa dirinya disahkan positif Covid-19.

PU Abu Positif Covid-19 4

Menerusi Instagram Story, PU Abu memohon doa daripada semua orang agar urusannya dipermudahkan dan diberikan kesihatan untuk cepat pulih daripada wabak berkenaan. Ujar PU Abu, dia baru sahaja menerima keputusan ujian saringan tersebut dan hasil ujian tersebut adalah positif.

Terdahulu, PU Abu meluahkan rasa risau dengan keadaan kesihatan ayahnya yang tidak berada dalam keadaan baik selepas terkena wabak Covid-19 tersebut. Jelas PU Abu, ayahnya sudah berada di tahap yang kelima dan doktor menjelaskan bahawa hati ayahnya sudah rosak sedikit.

PU Abu Positif Covid-19 6

Selain netizen, bekas isteri PU Abu iaitu Hana Azra turut mendoakannya. Menurut Hana, dia dan anak-anak hanya mampu berdoa dari jauh buat PU Abu.

Sumber: PU Abu


PU Abu Positif Covid-19 8

The following two tabs change content below.

Amirul Asraf

Content Champion at Rev Asia Berhad

I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.

Latest posts by Amirul Asraf (see all)


PU Abu Positif Covid-19 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo