Infotainment

PU Riz Sahkan Memang Dapat Tawaran Pergi Gaza Jun Lalu

PU Riz Sahkan Memang Dapat Tawaran Pergi Gaza Jun Lalu
PU Riz Sahkan Memang Dapat Tawaran Pergi Gaza Jun Lalu 1

Kini Trending

PU Riz Sahkan Memang Dapat Tawaran Pergi Gaza Jun Lalu 2

Pendakwah bebas, Ustaz Muhammad Haris Mohd Ismail atau lebih dikenali sebagai PU Riz, telah tampil menjelaskan bahawa dia turut mendapat tawaran untuk menjalankan misi bantuan ke Gaza pada Jun lalu bersama isterinya dan rakan-rakan yang lain.

Artikel berkaitan : Nama Kena ‘Petik’ Nak Ke Gaza Bersama Ebit Lew, Neelofa Akan Call Caprice

PU Riz Sahkan Memang Dapat Tawaran Pergi Gaza Jun Lalu 4

Menurutnya, tawaran tersebut adalah daripada Majlis Perundingan Pertubuhan Islam Malaysia (Mapim) dan mereka telah pun berbincang mengenai misi tersebut di dalam talian.

Memang betul saya bersama isteri dan beberapa selebriti lain termasuk Ustaz Ebit Lew mendapat tawaran untuk ke Gaza. Kami juga dijangka akan ke sana pada Jun lalu. Namun, saya dimaklumkan projek itu tidak dapat diteruskan atas beberapa sebab.

Kemudian, saya dapat tahu Ustaz Ebit Lew bersama pasukannya dapat ke sana bagi menjayakan misi mereka. Itu adalah rezeki mereka.

Ujarnya lagi, PU Riz turut mengatakan bahawa dia tidak mengetahui apa-apa yang berlaku selepas projek berkenaan tidak dapat dijalankan.

Saya harap perkara ini jelas dan orang ramai berhenti untuk membuat spekulasi. Saya berdoa semoga segala kebaikan yang kita kerjakan mendapat keredaan Allah.

Sumber : Harian Metro 


PU Riz Sahkan Memang Dapat Tawaran Pergi Gaza Jun Lalu 6

The following two tabs change content below.


PU Riz Sahkan Memang Dapat Tawaran Pergi Gaza Jun Lalu 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo