Infotainment

Puteri Sarah Kesal Ira Kaza Tak Berhenti Mengganggunya

Puteri Sarah Kesal Ira Kaza Tak Berhenti Mengganggunya
Puteri Sarah Kesal Ira Kaza Tak Berhenti Mengganggunya 1

Perkongsian pelakon Puteri Sarah menjadi perhatian ramai apabila mendedahkan sering diganggu oleh individu disebalik puluhan akaun media sosial palsu.

Bukan itu saja, luah Puteri Sarah lagi akaun palsu tersebut meninggalkan komen seolah-olah mahu menyakitkan hatinya sejak tiga tahun lalu.

BACA: Anak Kazar Dituduh Rampas Suami Puteri Sarah?

Puteri Sarah Kesal Ira Kaza Tak Berhenti Mengganggunya 2

“Dari dulu sampai sekarang saya diganggu dengan akaun palsu. Diganggu komen-komen yang menyakitkan hati tapi saya sabar. Sampai kami (Puteri dan Syamsul) dah tak tinggal sebumbung, tak puas hati lagi ke? Bila kami berbaik, anda ugut suami saya pula.

“Hari ini saya tengah sibuk dengan anak-anak, tiba-tiba saya terima berita yang menyakitkan. Selama ini, apa anda buat, anda ganggu saya, saya diamkan saja sebab nak jaga nama baik keluarga.

Lebih menjadi perhatian, Puteri Sarah berpesan kepada Ira Kaza yang juga anak kepada pelakon veteran Kazar itu supaya berhenti mengganggunya serta mendoakan gadis itu dan suaminya diberikan hidayah.

“Kali ini cukuplah anda ganggu saya lagi bila saya nak pergi umrah. Empat tahun saya menanggung. Di bulan baik ini saya doakan kalian berdua, Ira Kaza dan suami (Syamsul Yusof) saya diberikan hidayah.

“Berhati- hati doa orang yang teraniaya itu Allah akan makbulkan lagi-lagi di bulan puasa ini,” tulisnya.

Puteri Sarah Kesal Ira Kaza Tak Berhenti Mengganggunya 3

Puteri Sarah Kesal Ira Kaza Tak Berhenti Mengganggunya 4

Sementara itu, Puteri Sarah turut mempertikaikan tindakan Ira Kaza yang dikatakan tidak putus asa mengganggu suami orang sedangkan sudah mempunyai teman lelaki.

Puteri Sarah turut mempersoalkan adakah harta yang dikejar oleh gadis itu serta meminta supaya bekerja untuk cari duit sendiri.

Terdahulu, kisah rumah tangga itu didakwa dilanda masalah menjadi perhatian ramai. Sarah juga mengakui sudah lama tidak tinggal sebumbung dengan suaminya.

Malah, Syamsul juga mengaku mereka sudah tidak tinggal sebumbung tetapi tidak bermaksud mahu bercerai.


Puteri Sarah Kesal Ira Kaza Tak Berhenti Mengganggunya 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list