Infotainment

Ramai Tengah Susah, Aliff Syukri Selamba Tayang Misi Cari Kereta Mewah

Ramai Tengah Susah, Aliff Syukri Selamba Tayang Misi Cari Kereta Mewah 1

Ramai Tengah Susah, Aliff Syukri Selamba Tayang Misi Cari Kereta Mewah 2

Sejak Mac lalu, ramai yang terjejas pendapatan sehingga ada syarikat gulung tikar susulan pandemik COVID-19. Dalam keadaan ramai tengah hidup susah, ada pihak yang selamba menayang kemewahan tanpa pedulikan perasaan orang lain.

Baru-baru ini, perkongsian usahawan kosmetik terkenal Datuk Seri Aliff Syukri menjadi perhatian ramai apabila memuat naik video dalam misi mencari kereta mewah.

BACA: Aliff Syukri Minta SPRM Lepaskan Aset, Nafi Terlibat Macau Scam

Menerusi entri itu, Aliff berkata dia baru menjual kereta mewah jenama Mercedes miliknya dan sedang mencari kereta baru untuk keluarganya. Malah, Aliff juga turut bertanyakan kepada pengikutnya kereta apa yang sesuai.

Bagaimanapun, perkongsian Aliff itu menimbulkan rasa kurang senang di kalangan netizen yang menyifatkan usahawan itu tidak sensitif dengan situasi sesama.

Ramai Tengah Susah, Aliff Syukri Selamba Tayang Misi Cari Kereta Mewah 3

Kata netizen lagi, ramai yang sedang berdepan masalah kewangan sehingga ada yang dibuang kerja kerana COVID-19 dan adalah lebih baik jika wang tersebut disalurkan kepada mereka yang memerlukan.Ramai Tengah Susah, Aliff Syukri Selamba Tayang Misi Cari Kereta Mewah 2

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo