Infotainment

‘Ramai Yang Hasut Papa’ – Serina Jelaskan Kekeliruan, Nafi Nikah Di Siam

‘Ramai Yang Hasut Papa’ – Serina Jelaskan Kekeliruan, Nafi Nikah Di Siam 2

Baru-baru ini, cef terkemuka negara, Datuk Chef Wan meluahkan rasa kesal apabila mendapat tahu anak berkahwin tanpa pengetahuannya. Menurut Chef Wan, dia hanya mengetahui mengenai khabar itu setelah dimaklumkan kakaknya.

BACA: Serina Menikah Di Thailand Tanpa Pengetahuan, Chef Wan Akui Kecewa -” Dulu Pun Dia Malukan Saya..”

Tidak hanya mendiamkan diri, Serina Redzuawan menerusi posting terbaru di Instagram menjelaskan kekeliruan dan menafikan dakwaan dia telah berkahwin di Siam. Kata Serina, dia dan suami telah bernikah di sebuah negeri dalam Malaysia namun tidak dinyatakan dimana lokasi sebenarnya.

‘Ramai Yang Hasut Papa’ – Serina Jelaskan Kekeliruan, Nafi Nikah Di Siam 3

 

Kata Serina lagi, apabila difikirkan secara logik, tidak mungkin dia menikah di negara seberang apabila sempadan ditutup akibat pandemik. Malah, Serina menjelaskan suami adalah duda dan bukanlah suami orang seperti yang diperkatakan.

Dalam hantaran itu, Serina mengakui ramai yang menghasut bapa untuk melihat keluarganya hancur. Sebagai seorang anak, dia sentiasa menghormati bapa dan mereka tiada masalah sebelum ini.

Serina memohon orang ramai menghentikan tohmahan dan mendoakan kebahagiaan buat keluarga barunya. Dia juga memohon perasaan keluarga mertua dihormati.‘Ramai Yang Hasut Papa’ – Serina Jelaskan Kekeliruan, Nafi Nikah Di Siam 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo