Infotainment

Rebut Ganjaran Pahala Menderma Di Bulan Mulia. Ini Ada Satu Cara Mudah Untuk Korang Bersedekah!

Rebut Ganjaran Pahala Menderma Di Bulan Mulia. Ini Ada Satu Cara Mudah Untuk Korang Bersedekah! 2

Caranya mudah saja, korang hanya perlu membeli Serbuk Pencuci Pakaian Daia  2.2/2.3kg, kemudian daripada setiap pembelian RM0.20 akan disumbangkan kepada rumah-rumah kebajikan. Mungkin pada korang jumlah itu sikit, tapi jika dikumpulkan ia dapat memberi kegembiraan pada mereka yang memerlukannya.

Dengan memberilah kita dapat berkongsi rasa bahagia, dan secara tidak langsung dapat meringankan duka mereka yang menerima pemberian ini.

Jom saksikan kisah bagaimana keluarga Aman menjadikan raya tahun ini lebih bermakna dengan DAIA.

Pakaian lebih bersih dengan Serbuk Pencuci Pakaian Daia Eau De Parfum

Rebut Ganjaran Pahala Menderma Di Bulan Mulia. Ini Ada Satu Cara Mudah Untuk Korang Bersedekah! 3

Pakaian sukar kekal harum dengan pencuci biasa? Apa kata korang beralih kepada Serbuk Pencuci Pakaian Daia Eau De Parfum. Kalau korang yang biasa guna perfume, korang mesti tau yang Eau De Parfum atau EDP ialah wangian yang tahan lama dan kekal pada pakaian. 

Itulah formulasi terbaru yang terdapat pada Serbuk Pencuci Daia dengan wangian yang direka oleh pengeluar minyak wangi terkemuka dunia.

Korang pasti terpesona dengan keharumannya dalam setiap cucian dan yang pasti korang tak kan jumpa pada jenama serbuk pencuci yang lain. Keharuman EDP pada pakaian gerenti buat orang sekeliling terpikatlah.

Diformulasikan dengan Teknologi Triple Enzim

Bukan sekadar keharuman EDP yang tahan lama, serbuk pencuci pakaian Daia juga diformulasikan dengan Teknologi Triple Enzim yang dapat menanggalkan kotoran degil dan menghilangkan bau hapak dengan pantas. Semuanya hanya dalam satu cucian.

Daia Raya Kita, Pahala Bersama

Jadi apa tunggu lagi beralihlah ke Daia bagi mendapatkan kuasa cucian terbaik dan beramal sepanjang bulan yang mulia ini.

Serbuk Pencuci Daia terdapat 4 varian iaitu Eau De Parfum, Lemon Citrus, Color Shield dan White Action with Anti Bacterial. Korang boleh dapatkan rangkaian produk Daia di pasaraya berdekatan atau di platform membeli-belah atas talian seperti Shopee dan Lazada.

Maklumat lanjut mengenai rangkaian produk Daia ikuti Facebook Daia Malaysia.

Jom kekal BERSIH, WANGI, BERSERI Ramadan dan Aidilfitri ini dengan Daia.Rebut Ganjaran Pahala Menderma Di Bulan Mulia. Ini Ada Satu Cara Mudah Untuk Korang Bersedekah! 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo