Artikel Terkini

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 1

Kediaman idaman bagi setaip orang adalah berbeza-beza bergantung pada beberapa faktor seperti citarasa, persekitaran dan juga bajet.

Terdapat perlbagai pilihan konsep yang boleh kita pilih untuk digunapakai pada ruangan dikediaman. Antara konsep atau tema yang sering menjadi pilihan termasuklah kontemporari, moden dan minimalis.

IKLAN

Kediaman yang terletak di Rawang ini dimiliki oleh Puan Fathanah bersama keluarganya dan dengan keluasan 18’x80′, rumah teres dua tingkat ini terasa cukp sempurna dan selesa.

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 2Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 3Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 4Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 5Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 6

IKLAN

Pemilihan rona monokrom melengkapi setiap sudut rumah, menjadikannya lebih kemas dan tampak “timeless”.

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 7Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 8Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 9Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 10

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 11

Menurut pemilik, bagi menjimatkan kos renovasi, pemasangan jubin “backsplash” di ruangan dapur telah dilakukan sendiri tapa mengupah orang.

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 12Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 13Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 14Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 15

Selain itu, pemilik juga memberitahu bahawa banyak idea dan inspirasi diperoleh melalui carian atas talian di Instagram serta Pinterest selain menjadikan saluran HGTV sebagai panduan.

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 16

SUMBERRenovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link