Artikel Terkini

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 1

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 2

Kediaman idaman bagi setaip orang adalah berbeza-beza bergantung pada beberapa faktor seperti citarasa, persekitaran dan juga bajet.

Terdapat perlbagai pilihan konsep yang boleh kita pilih untuk digunapakai pada ruangan dikediaman. Antara konsep atau tema yang sering menjadi pilihan termasuklah kontemporari, moden dan minimalis.

IKLAN

Kediaman yang terletak di Rawang ini dimiliki oleh Puan Fathanah bersama keluarganya dan dengan keluasan 18’x80′, rumah teres dua tingkat ini terasa cukp sempurna dan selesa.

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 3Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 4Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 5Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 6Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 7

IKLAN

Pemilihan rona monokrom melengkapi setiap sudut rumah, menjadikannya lebih kemas dan tampak “timeless”.

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 8Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 9Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 10Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 11

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 12

Menurut pemilik, bagi menjimatkan kos renovasi, pemasangan jubin “backsplash” di ruangan dapur telah dilakukan sendiri tapa mengupah orang.

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 13Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 14Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 15Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 16

Selain itu, pemilik juga memberitahu bahawa banyak idea dan inspirasi diperoleh melalui carian atas talian di Instagram serta Pinterest selain menjadikan saluran HGTV sebagai panduan.

Renovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 17

SUMBERRenovasi RM60K Kediaman Moden Minimalis Tampil Sempurna Dengan Rona Monokrom 2

Source link