Infotainment

RIPPLE Perkenal Barisan Penyampai Radio Segmen Pagi Baharu

RIPPLE Perkenal Barisan Penyampai Radio Segmen Pagi Baharu
RIPPLE Perkenal Barisan Penyampai Radio Segmen Pagi Baharu 1

Kini Trending

RIPPLE Perkenal Barisan Penyampai Radio Segmen Pagi Baharu 2

Platform radio Media Prima, RIPPLE (dahulunya dikenali sebagai Rangkaian Radio Media Prima) mengumumkan barisan penyampai bagi segmen pagi untuk semua stesen di bawah RIPPLE hari ini.

Artikel Berkaitan: Fara Fauzana Buat ‘Comeback Sertai Hot FM, Ramai Minta Panggil Faizal Ismail Sekali

RIPPLE Perkenal Barisan Penyampai Radio Segmen Pagi Baharu 4

Douglas Lim, cukup dikenali sebagai pelakon, pelawak dan pengacara televisyen, diumumkan menyertai Fly FM dalam segmen pagi bersama penyampai sedia ada Fly FM iaitu Ili. Bekas pemenang program Flydol yang juga seorang penyanyi dan penulis lirik ini akan ke udara bersama Douglas Lim setiap hari Isnin hingga Jumaat bermula 2 Ogos ini.

Bagi One FM, penyampai sedia kala One FM, iaitu Angeline akan digandingkan bersama Royce yang juga seorang penyampai radio berbahasa Cina. Selepas 4 tahun, Royce kini kembali ke industri penyiaran radio. Penampilan mereka bersama dijangka akan memberikan kelainan kepada stesen radio One FM dengan isi kandungan mereka yang menarik.

Bagi stesen Hot FM pula, Fara Fauzana akan bersama Hot FM sebagai orang ketiga disamping AG dan Fad untuk segmen pagi di Hot FM. Trio ini akan memulakan segmen pagi secara rasmi di Hot FM setiap hari Isnin hingga Jumaat bermula 6 pagi hingga 10 pagi. Bekas penyampai Hot FM AM krew, Fara Fauzana dan AG akan bergandingan semula untuk menghiburkan pendengar setia Hot FM dan akan dihebatkan lagi dengan gandingan Fad. Hot FM berharap dapat memberikan sesuatu yang lebih segar dan menyampaikan kandungan-kandungan yang menarik kepada semua pendengar.

RIPPLE Perkenal Barisan Penyampai Radio Segmen Pagi Baharu 6

Pengacara TV, iaitu Ally Iskandar dan pembaca berita Buletin Utama, Hawa Rizwana akan mengendalikan rancangan pagi Koo FM yang juga akan bermula pada 2 Ogos 2021. Ini adalah kali pertama mereka digandingkan di ruang udara radio.

Untuk maklumat, kedua- dua stesen One FM dan Kool FM akan dikenali dengan jenama yang yang baru pda 2 Ogos ini.


RIPPLE Perkenal Barisan Penyampai Radio Segmen Pagi Baharu 8


RIPPLE Perkenal Barisan Penyampai Radio Segmen Pagi Baharu 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo