Infotainment

Ryan Bakery Rasmikan Cawangan BubbleBee, Sahabat Baik Menangis Terharu

Ryan Bakery Rasmikan Cawangan BubbleBee, Sahabat Baik Menangis Terharu
Ryan Bakery Rasmikan Cawangan BubbleBee, Sahabat Baik Menangis Terharu 1

Sebut saja nama Ryan Bakery, pasti ramai tahu pemuda itu sering tampil dengan yang video mengimbau zaman kanak-kanak dan persekolahan sehingga mendapat jutaan tontonan di aplikasi TikTok.

Malah, hasil daripada kerja kerasnya itu, Ryan berpeluang bekerjasama dengan pelawak Shuib Sepahtu untuk merasmikan satu lagi francais BubbleBee di Seri Iskandar, Perak.

BACA: Ryan Bakery Terharu Konten Video Disukai Ramai

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Shuib ada memuat naik video Ryan memotong reben perasmian di cawangan Seri Iskandar disaksikan para pelanggan, peminat serta sahabat-sahabat.

Apa yang menjadi perhatian, ramai yang sebak melihat sahabat Ryan iaitu Wanchai yang menangis terharu melihat kejayaan rakan baiknya.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen sebak melihat hubungan akrab dua sahabat itu serta mengucapkan tahniah kepada Ryan di atas kejayaannya itu.

Ryan Bakery Rasmikan Cawangan BubbleBee, Sahabat Baik Menangis Terharu 2


Ryan Bakery Rasmikan Cawangan BubbleBee, Sahabat Baik Menangis Terharu 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list