Infotainment

Sanggup Ketepikan iPhone 12 & PS5, Fizo Omar Beli Skuter Untuk Ibu Ke Surau

Sanggup Ketepikan iPhone 12 & PS5, Fizo Omar Beli Skuter Untuk Ibu Ke Surau 1

Menyimpan hasrat untuk membeli telefon pintar terbaru daripada Apple iaitu iPhone 12 dan PlayStation 5 yang kini menjadi kegilaan ramai, bagaimanapun pelakon Fizo Omar sanggup mengenepikan keinginannya itu demi kebahagiaan ibunya.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Fizo memberitahu dia ketepikan hasratnya untuk memiliki kedua-dua gajet itu dan menghadiahkan ibunya, Hasnah Jidin sebuah skuter elektrik.

BACA: Fizo Omar Tegur Netizen Jaga Adab Bergambar Dengan Artis

Sanggup Ketepikan iPhone 12 & PS5, Fizo Omar Beli Skuter Untuk Ibu Ke Surau 2

Menurut Fizo, skuter itu boleh digunakan ibunya untuk ke surau. Fizo berkata jika ibunya gembira pasti akan bertambah rezekinya kelak dan tidak mustahil jika dapat membeli apa yang diinginkan satu hari nanti.

“Hopefully perasaan Mama sama macam apa yang aku rasa waktu Mama belikan basikal masa dulu-dulu. Hmmmm…iphone 12, PS5? Nanti la dulu. Bila Mama happy, dia boleh bawa pergi surau, makin kuat dia berdoa makin bertambah rezeki, bukan setakat iPhone n PS5, dengan kedai sekali boleh beli,” tulisnya.

Dalam pada itu, diruangan komen rata-rata netizen memuji Fizo dan tindakannya boleh dijadikan contoh kepada mereka yang lain untuk terus berbakti kepada ibu bapa.Sanggup Ketepikan iPhone 12 & PS5, Fizo Omar Beli Skuter Untuk Ibu Ke Surau 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo