Infotainment

“Saya Bujang Terlajak, Bukan Duda”

“Saya Bujang Terlajak, Bukan Duda”
"Saya Bujang Terlajak, Bukan Duda" 1

Sudah seminggu berlalu berita perkahwinan selebriti dan juga aktivis kemanusiaan, Heliza Helmi dengan seorang ahli perniagaan iaitu Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman masih menjadi bualan ramai.

Tengah hari tadi, pasangan itu dijemput ke rancangan Wanita Hari ini di Tv3 untuk berkongsi momen bahagia setelah diijab kabul.

BACA: “Kalau Anda Terkejut, Kami Pun Sama” – Heliza Helmi

Apa yang menjadi perhatian, dalam temubual tersebut Dato Sri Mahadi tampil menjelaskan status sebenar beliau apabila ada yang mendakwa ahli perniagaan itu seorang duda.

Mahadi berkata dia berstatus bujang terlajak dan mendirikan rumah tangga pada usia 38 tahun minggu lalu bersama bidadarinya, Heliza.

“Ingin saya jelaskan, sebelum kahwin saya seorang teruna dan bujang. Boleh dikatakan bujang terlajak, umur 38 baru dapat bidadari syurga yang diizinkan Allah untuk dijadikan pasangan suami dan isteri,” katanya.

1 Januari lalu, Heliza mengejutkan ramai apabila selamat diijabkabulkan dengan Datuk Sri Mahadi di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin.


"Saya Bujang Terlajak, Bukan Duda" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo