Infotainment

“Saya Gembira Walau Dicaci..” Hun Haqeem ‘Dibenci’ Kerana Angkara Cinta

“Saya Gembira Walau Dicaci..” Hun Haqeem ‘Dibenci’ Kerana Angkara Cinta 2

Pelakon baru yang namanya semakin meningkat naik, Hun Haqeem mengakui bukan mudah buat dirinya untuk membawa watak sebagai Luqman dalam drama Angkara Cinta.

Watak Luqman yang sering membawa jiwa amarah itu bagi Hun, adalah sesuatu yang sangat mencabar kerana sangat berbeza dengan personalitinya di luar layar.

Menjelaskan dirinya bukan seorang yang panas baran seperti Luqman, Hun berkata perjalanan untuk merealisasikan kehendak skrip dan tuntutan pengarah agar mencabar dan sukar.

“Kadang-kadang penat untuk mewujudkan perasaan marah itu dan menukar emosi dengan drastik, ia berlaku dengan kerap. Jaid untuk merealisasikan kehendak skrip agar mencabar juga.”

Dalam pada itu, Hun turut meluahkan rasa syukur kerana watak yang dibawanya dalam drama tersebut ternyata telah memberi kesan kepada penonton.

Mendedahkan bahawa ada yang ‘membenci’ dirinya disebabkan oleh watak Luqman, Hun berkata perkara tersebut membuatkan dia lebih bersemangat untuk menjayakan tanggungjawab yang diberi oleh pengarah.

Menganggap semua itu sebagai suatu proses pembelajaran, pelakon drama Kampung People ini juga berkata dia sama sekali tidak akan menolak jika ditawarkan watak seperti itu lagi di masa hadapan.

Drama Angkara Cinta ini turut dibintangi pelakon hebat lain seperti Meerqeen, Nina Juren, Wanna Ali serta ramai lagi. Naskah arahan Hadith Omar ini disiarkan di saluran Astro Prima pada setiap hari Isnin hingga Jumaat, jam 6.00 petang.“Saya Gembira Walau Dicaci..” Hun Haqeem ‘Dibenci’ Kerana Angkara Cinta 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo