Infotainment

Sejak Pakai Honda, Ramai Wanita Ajak Afieq Shazwan Kahwin

Sejak Pakai Honda, Ramai Wanita Ajak Afieq Shazwan Kahwin
Sejak Pakai Honda, Ramai Wanita Ajak Afieq Shazwan Kahwin 1

Selepas berjaya membeli sebuah kereta jenis Honda Civic RS, pelakon dan penyanyi Afieq Shazwan berkata dia menerima banyak mesej daripada peminat.

Memetik mStar Online, pemuda berusia 25 tahun itu berkata ada peminat yang memakainya semata-mata mahu mengajaknya berkahwin.

BACA: Afieq Shazwan Syukur Dapat Beli Honda Civic RS

“Ada, DM maki, DM maki yang macam… eh kau tak nak aku jadi isteri kau ke? Ada juga yang macam aku nak masuk minang kau ni simple je aku nak bagitahu kau aku suka kau.

“Saya hanya baca saja tapi ada beberapa DM tu saya like ada juga yang DM untuk berkenalan ada DM yang kata ambil sayalah jadi isteri awak,” katanya.

Difahamkan, selain kereta Honda Civic FE, Afieq juga memiliki kereta Proton Saga dan dua buah motosikal berkuasa tinggi.

Terdahulu, Afieq berkata dia tak perlu kereta mewah asalkan ianya cukup selesa buat ibunya. Ujarnya, dia sudah lama menyimpan hasrat membeli kereta baru hasil titik peluhnya.


Sejak Pakai Honda, Ramai Wanita Ajak Afieq Shazwan Kahwin 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list