Infotainment

Selamba Lompat Atas Kereta BMW, Kesabaran Dr Sheikh Muszaphar Mengasuh Anaknya Dipuji Netizen

Selamba Lompat Atas Kereta BMW, Kesabaran Dr Sheikh Muszaphar Mengasuh Anaknya Dipuji Netizen 2


Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini.

VOCKET

Mulai mencipta nama sebagai angkawasan pertama negara, Dr Sheikh Muszaphar nampaknya terus menjadi bualan netizen sehingga pada hari ini. Tidak hanya berkongsi cara mendidik dan membesarkan anda di Instagram, beliau juga berjaya dikurniakan bayi kembar kedua pada akhir tahun lalu sekaligus menjadi buah mulut orang ramai.

Terbaharu, Dr Sheikh Muszaphar menerusi Instagram beliau telah mengongsikan telatah anaknya iaitu Adam dan Noah yang penuh bertenaga melompat daripada satu kereta ke sebuah lagi kereta yang lain.

Gayanya yang penuh sabar dan bersahaja menyuruh anak-anaknya turun daripada kereta dan berhenti melompat berjaya menarik perhatian netizen yang membandingkan gaya mereka dalam mengasuh anak-anak.

Menerusi perkongsian yang dibuat, para netizen kebanyakannya memuji cara Dr Sheikh Muszaphar mendidik dan mengasuh anak meskipun pada keadaan yang boleh memberi kesan kepada kereta. Berikut antara komen netizen menerusi video yang dimuat naik.

Screen Shot 2021-04-29 at 4.30.27 PM

Screen Shot 2021-04-29 at 4.30.37 PM

Dr Sheikh Muszphar juga turut memaklumkan cermin depan keretanya retak berikutan aktiviti melompat anak-anaknya. Jika situasi yang sama berlaku kepada anda, adakah anda masih kekal tenang apabila anak-anak anda melompat di atas kereta atau sebaliknya?

Tular pada hari ini apabila netizen mendakwa ‘abang burger’ yang dikompaun RM50,000 sebenarnya hidup mewah dan pernah melanggar SOP yang ditetapkan sebelum ini.

Netizen Dakwa ‘Abang Burger’ Sebenarnya Hidup Mewah, Pernah Disaman Langgar SOP Sebelum Ini

Bukan Sahaja Kereta Yang Banyak, Jumlah Selipar Bakal Diperiksa Polis Sewaktu Sambutan Aidilfitri

Dr Sheikh Muszaphar Dan Siti Nurhaliza Muncul Individu ‘Paling Dikagumi’ Di MalaysiaSelamba Lompat Atas Kereta BMW, Kesabaran Dr Sheikh Muszaphar Mengasuh Anaknya Dipuji Netizen 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo