Infotainment

Setelah Tiga Tahun Pakai Kereta Terpakai, Wani Kayrie Beli Kereta Mewah Harga RM200K

Setelah Tiga Tahun Pakai Kereta Terpakai, Wani Kayrie Beli Kereta Mewah Harga RM200K
Setelah Tiga Tahun Pakai Kereta Terpakai, Wani Kayrie Beli Kereta Mewah Harga RM200K 1

Penyanyi dan juga pelakon Wani Kayrie akhirnya berjaya mencapai impiannya yang ingin memiliki sebuah kereta mewah apabila dia telah membeli sebuah Mercedes-Benz CLA180 bernilai hampir RM200,000.

Wani Kayrie


3 minggu lalu

Wani Kayrie Akui Guna Tempoh Kuarantin Untuk Dekatkan Diri Dengan Allah SWT

Ujar Wani atau nama sebenarnya Syazwani Syafirah Abdullah,22, kereta mewah tersebut adalah sebagai ganjaran untuk diri sendiri setelah penat bekerja sejak menceburi bidang seni.

Jelasnya lagi, dia sudah memandu kereta terpakai sejak tiga tahun lalu sebelum mengambil keputusan untuk melabur sebegitu banyak wang untuk kenderaan harian.

Ini kira kereta baru yang pertama kerana sebelum ini pakai kereta secondhand selama tiga tahun untuk belajar. Alhamdullilah, merasa juga untuk miliki sebuah kereta dengan hasil titik peluh sendiri.

Dalam pada itu, Wani juga ada bertanya pendapat mengenai kereta kepada kawan-kawannya sebelum membeli kenderaan mewah berkenaan.

Sementara itu, pelakon drama Dayang Senandung juga ada meluahkan hasrat untuk membeli sebuah rumah bagi tujuan pelaburan serta ingin membantu ahli keluarganya yang berada di Sabah.

“Saya juga mahu menolong ahli keluarga lain yang berada di Sabah. Ada dalam kalangan mereka yang hidup lebih susah daripada saya. Kalau ada rezeki lebih, mungkin saya akan bina sebuah rumah baru untuk nenek dan keluarga yang lain.” ujarnya penuh harapan.


Setelah Tiga Tahun Pakai Kereta Terpakai, Wani Kayrie Beli Kereta Mewah Harga RM200K 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo