Infotainment

Siti Saleha Dah Jumpa Pengganti, Lelaki Berdarah Kacukan Jadi Pilihan

Siti Saleha Dah Jumpa Pengganti, Lelaki Berdarah Kacukan Jadi Pilihan
Siti Saleha Dah Jumpa Pengganti, Lelaki Berdarah Kacukan Jadi Pilihan 1

Pelakon Siti Saleha mengakui sedang berkawan rapat dengan seorang jejaka berdarah kacukan sepertinya selepas 10 bulan bercerai dengan bekas suami, Ahmad Lutfi Azhar.

Memetik mStar Online, Saleha bagaimanapun enggan berkongsi lanjut mengenai lelaki berkenaan namun menyifatkan mereka mempunyai persamaan berdarah kacukan.

BACA: “Siapa Yang Tak Nak Kahwin. Mestilah Saya Pun Nak…” – Siti Saleha

“Nanti saya kongsi di Instagram saya, bila saya sedia. Tiada apa yang serius, dia lelaki yang baik. Kami mempunyai persamaan, kita mix…kita orang putih,” katanya.

Dalam pada itu, Saleha mengakui teman terdekat mengetahui mengenai hubungan mereka meskipun tidak berkongsikan wajahnya di media sosial.

“Saya rasa orang sekeliling tahu walaupun saya tak berkongsi gambarnya. Bila-bila masa nanti saya tunjuk wajahnya,” katanya.

Terdahulu, Seleha mendirikan rumah tangga dengan Ahmad Lutfi Azhar pada Julai 2017 namun sah bercerai pada Januari lalu. 


Siti Saleha Dah Jumpa Pengganti, Lelaki Berdarah Kacukan Jadi Pilihan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo