Infotainment

Siti Saleha & Kamal Adli Kembali Bersama Dalam Black Musim 2 Hanya Di Viu

Siti Saleha & Kamal Adli Kembali Bersama Dalam Black Musim 2 Hanya Di Viu

Siti Saleha & Kamal Adli Kembali Bersama Dalam Black Musim 2 Hanya Di Viu 1

— bangman (@aimansalim_) December 25, 2019

Black Musim 2 mula ditayangkan pada 10 Jun 2021

Black Musim 2 yang hanya boleh ditonton secara eksklusif di Viu pada 10 Jun 2021 dan dibarisi pelakon berkaliber tinggi seperti Kamal Adli (Black, Detektif Malik, 444), Siti Saleha (Sofia), Nabila Huda (Aisya), Khir Rahman (Detektif Borhan), Zoey Rahman (Lokman Nazir), Namron (Kapten Amirul) dan ramai lagi pelakon hebat tanah air.

Siti Saleha & Kamal Adli Kembali Bersama Dalam Black Musim 2 Hanya Di Viu 2

Menariknya, jika sebelum ini hanya 8 episod dikeluarkan untuk siri pertama, kali ini Black Musim 2 hadir dengan 10 episod dengan durasi 1 jam setiap episod. Pastinya lebih menarik dan mendebarkan.

Sinopsis siri Black Musim 2

Black  Musim 2 masih menceritakan tentang Black (Kamal Adli) yang merupakan makhluk Bunian yang masuk ke dunia manusia untuk mengesan rakannya yang menjadi buruan dan dipercayai bersembunyi di dalam tubuh manusia.

Siti Saleha & Kamal Adli Kembali Bersama Dalam Black Musim 2 Hanya Di Viu 3

Untuk membolehkan dia hidup di dunia manusia, Black menghuni badan Malik, seorang detektif yang telah meninggal dunia dan tanpa sedar dia sebenarnya sudah terperangkap dalam kehidupan duniawi Malik dan jatuh cinta dengan seorang manusia bernama Sofia (Siti Saleha).

Siti Saleha & Kamal Adli Kembali Bersama Dalam Black Musim 2 Hanya Di Viu 4

Sofia memiliki kelebihan untuk melihat ajal seseorang termasuk melihat bayang orang Bunian dalam tubuh manusia. Dengan kelebihan masing-masing, Black dan Sofia membuktikan mereka pasangan yang sempurna dan berjaya mendedahkan banyak kes yang melibatkan pembunuhan, termasuklah membongkar rahsia besar yang pernah dilakukan oleh Aisya (Nabila Huda), kekasih Detektif Malik.

Siti Saleha & Kamal Adli Kembali Bersama Dalam Black Musim 2 Hanya Di Viu 5

Trailer Black Musim 2 lebih mendebarkan!

 

Pergh! Apa agaknya yang terjadi dekat Sofia dan Lokman Nazir tu sampai terkurung dalam bilik sejuk? Tak sabar tunggu 10 Jun ni! Sementara tu, jom refresh memori korang dan maraton Black musim pertama, hanya di Viu.

Tengok Black musim pertama kat sini: https://viu.onelink.me/2978865499/2ceda4d1.

Siti Saleha & Kamal Adli Kembali Bersama Dalam Black Musim 2 Hanya Di Viu 6

Belum ada aplikasi Viu? Jangan risau, muat turun aplikasi Viu ni dekat App Store dan Google Play Store. Ohmedia syorkan korang langgan jer Viu ni pada harga serendah RM12.90 dan kalau nak lagi murah boleh tengok offer menarik untuk korang naik taraf kepada Viu Premium user di sini.

Lepas tu, boleh la layan drama BLACK versi Malaysia, K-Drama dan semua drama serta filem terbaik yang ada dekat negara-negara Asian ni. Serius best!Siti Saleha & Kamal Adli Kembali Bersama Dalam Black Musim 2 Hanya Di Viu 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo