Infotainment

Sorok Maklumat Kru Penggambaran Positif COVID-19, Adam Shahz Diminta Tidak ‘Berkokok’

Sorok Maklumat Kru Penggambaran Positif COVID-19, Adam Shahz Diminta Tidak ‘Berkokok’
Sorok Maklumat Kru Penggambaran Positif COVID-19, Adam Shahz Diminta Tidak ‘Berkokok’ 1

Pelakon Adam Shahz meluahkan rasa berang apabila sebuah syarikat produksi bertindak untuk meneruskan penggambaran meskipun hampir separuh daripada bilangan kru dan pelakon telah disahkan positif COVID-19.

adam shahz


10 bulan lalu

“Cukuplah Menyiksa Saya Lebih 4 Tahun Bercerai” – Adam Shahz

Tanpa mendedahkan siapakah pemilik syarikat produksi tersebut, Adam atau nama sebenarnya Nor Shah Azli Abdol Ghani berkata bahawa perbuatan keji tersebut akan memburukkan imej industri seni yan sememangnya sudah terlihat negatif dalam kalangan masyarakat.

Malah, ujar Adam, dia juga mempunyai bukti rakaman audio suara pemilik produksi yang memberi arahan supaya mereka yang terlibat dalam penggambaran tersebut untuk tidak ‘berkokok’.

Saya berani bersuara sebab saya ada bukti. Orang yang saya kenal, bagi saya dengar voce note pihak tersebut yang memberi arahan untuk teruskan penggambaran selain membuat ugutan kepada pelakon dan kru terlibat. Kata mereka, jangan ‘berkokok’ kalau nak cepat habis penggambaran kena teruskan saja. Sedangkan sudah hampir separuh daripada bilangan kru termasuk pelakon yang disahkan positif.

Terdahulu, menerusi sebuah hantaran di Facebook, Adam menulis status di mana dia mendedahkan bahawa terdapat pelakon dan kru positif namun masih meneruskan penggambaran.

Malah, Adam mendedahkan bahawa semua yang terlibat dalam penggambaran tersebut telah diminta untuk mengunci mulut mengenai perkara itu.

Dia dalam pada itu meluahkan rasa hairan dengan sikap tidak bertanggungjawab pemilik produksi yang merupakan pasangan suami isteri yang sangat dikenali kerana mempunyai sikap yang sangat lantang di media sosial.

“Saya hairan juga dengan pihak produksi itu. Pemiliki produksi itu merupakan pasangan suami isteri yang sememangnya dikenali sangat lantang. Tapi bila jadi macam ni, mereka tak nak bertanggungjawab.” luahnya lagi.


Sorok Maklumat Kru Penggambaran Positif COVID-19, Adam Shahz Diminta Tidak ‘Berkokok’ 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo