Infotainment

Syamsul Yusof Berkahwin Dengan Ira Kazar Di Thailand?

Syamsul Yusof Berkahwin Dengan Ira Kazar Di Thailand?
Syamsul Yusof Berkahwin Dengan Ira Kazar Di Thailand? 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Drama melibatkan pasangan selebriti tanah air iaitu Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana berterusan sehingga ke hari ini apabila timbul pula dakwaan Syamsul Yusof telah bernikah dengan Ira Kazar selaku anak kepada Kazar Sais di Thailand.

Artikel Berkaitan:

Dakwaan yang dikongsikan menerusi Instagram Story Puteri Sarah Liyana tersebut sekaligus telah meraih perhatian ramai meskipun tidak membuat pengakuan sebenar.

Syamsul Yusof Berkahwin Dengan Ira Kazar Di Thailand? 2

“Ramai tanya Sarah pasal berita perkahwinan Syamsul dan Ira ini. Ada juga yang tidak berpuas hati.

“Sebagai isteri, wajib taat kepada suami, tetapi suka ke apabila dapat tahu mereka berkahwin di Thailand? Selepas itu, tak mengaku? persoal Puteri Sarah Liyana.

Bukan itu sahaja, beliau turut mengingatkan suaminya mengenai tindakan untuk memfailkan saman terhadap Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI).

Beliau yang kini berada di Disneyland bersama dua anaknya itu sebelum ini turut berkongsi sebuah mesej yang memaklumkan Syamsul sudahpun berkahwin dengan seseorang.

“Sebenarnya, saya sudah lama mendapat mesej langsung mendakwa Syamsul sudah berkahwin dengan Ira.

“Kebanyakan maklumat diterima daripada orang yang mengenali pihak sebelah sana. Saya tak kuasa ambil peduli disebabkan dulu cerita kahwin hanya desas-desus.

“Apabila makin hangat diperkatakan, saya juga semakin banyak mendapat mesej langsung. Kebanyakannya kasihan melihat saya, anak dan keluarga mentua yang tidak mengetahui apa yang dilakukan Syamsul di belakang kami.

“Namun, saya tidak terkejut walaupun Syamsul bermati-matian menafikan kesahihan gosip kahwin dua,” katanya.

Untuk pengetahuan, Puteri Sarah dan Syamsul telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2014 lalu serta telah dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Syaikhul Islam dan Sumayyah.


Syamsul Yusof Berkahwin Dengan Ira Kazar Di Thailand? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo