Infotainment

(TAHNIAH) Cik Piah Selamat Timang Cahaya Mata Ketiga Seorang Bayi Lelaki Secara Normal

(TAHNIAH) Cik Piah Selamat Timang Cahaya Mata Ketiga Seorang Bayi Lelaki Secara Normal 2

Penyampai radio Suria FM, Feeya Iskandar dilaporkan telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada hari Rabu yang lalu.

Feeya atau lebih mesra disapa sebagai Cik Piah difahamkan telah menyambut cahaya mata ketiga seberat 3.8 KG secara normal bertempat di Andorra Women & Hospital dan turut ditemani suaminya, Nurashid Wahad.

Perkara tersebut diumumkan Cik Piah satu kenyataan media dan dia juga bakal berkongsikan wajah serta nama anaknya tidak lama lagi untuk tatapan peminat di luar sana.

Feeya dalam pada itu meluahkan rasa syukur kerana proses bersalin kali ini dipermudahkan Allah S.W.T.

“Alhamdullilah proses bersalin dipermudahkan dan saya dapat lagi seorang anak lelaki. Insha Allah nama dan wajah baby kali ini saya akan kongsikan dalam masa terdekat. Terima kasih pada yang mendoakan dan mohon panjangkan doa untuk kesejahteraan dan kesihatan mummy dan baby ye.”

Meninjau ruangan komen, ramai peminat dan rakan artis tampil mengucapkan tahniah di atas kelahiran cahaya mata Feeya itu.

Sekadar info, Feeya Iskandar telah mendirikan rumah tangga bersama suaminya, Nurashid pada 6 Mei 2015 yang lalu. Hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Adam Malique,3, dan Nuh Aryyan yang kini berusia dua tahun.(TAHNIAH) Cik Piah Selamat Timang Cahaya Mata Ketiga Seorang Bayi Lelaki Secara Normal 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo