Infotainment

“Tak Ada Duit Macam Mana Nak Kahwin?”- Azrel Ismail Sibuk Kumpul Aset, Serah Soal Jodoh Pada Illahi

“Tak Ada Duit Macam Mana Nak Kahwin?”- Azrel Ismail Sibuk Kumpul Aset, Serah Soal Jodoh Pada Illahi 2

Pelakon Azrel Ismail berkata, dia kini hanya mahu fokus kepada kerjaya dan menyerahkan soal jodoh kepada Illahi kerana memikirkan tentang tanggungjawab berat bergelar suami jika sudah mendirikan rumah tangga.

Mengakui dirinya masih solo dan belum bertemu calon kekasih yang sesuai, Azrel turut mengakui bahawa dirinya kini sudah lali dengan gosip percintaan bersama rakan artis.

Manakan tidaknya, sebelum ini pelakon drama Pinggan Tak Retak Nasi Tak Basah ini pernah dikaitkan dengan pelakon kecil molek, Ruhainies.

Meskipun begitu, dia tidak ada sebab untuk bermasam muka dengan pelakon wanita itu kerana mereka kekal bersahabat walaupun pernah terpalit dengan gosip cinta tidak lama dahulu.

“Saya dan Ruhainies, kami masih bersahabat baik. Lagi pun, kisah dahulu itu hanya gosip sahaja. Jadi buat apalah nak simpan dalam hati hingga putus sahabat kerana itu. Bagi saya, kena profesional dan matang. Ditambah, industri hiburan di Malaysia ini pun tidaklah besar dan rugi kalau kita bergaduh atau bermasam muka. Untuk saya kami tidak pernah bermasalah.”

Tambahnya lagi, ekonomi yang belum cukup kukuh dan stabil membuatkan dia berfikir banyak sebelum mengambil keputusan untuk mencari pasangan hidup. Azrel juga menjelaskan bahawa tanggungjawab sebagai ketua keluarga amatlah besar jadi dia ingin memastikan bahawa dia memiliki aset yang cukup buat bakal keluarganya kelak.

Perkembangan terkini, Azrel kini dapat dilihat aksi lakonannya menerusi drama Melastik Ke Hatimu, Halim Halimah dan juga sebuah naskah filem terbaru berjudul Biko yang bakal ditayangkan tidak lama sahaja lagi.“Tak Ada Duit Macam Mana Nak Kahwin?”- Azrel Ismail Sibuk Kumpul Aset, Serah Soal Jodoh Pada Illahi 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo