Artikel Terkini

Tak Perlu Sental, Sembur Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih

Tak Perlu Sental, Sembur Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih
Tak Perlu Sental, Sembur Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih 1

Tak Perlu Sental, Sembur Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih. Lantai dan dinding tandas walaupun kerap dicuci, bila dah dimakan waktu dan usia pasti akan mula kelihatan kekuningan atau ada kesan karat. Kesan ni pada permukaan jubin memang sukar untuk dibersihkan. Walaupun telah disental berkali-kali, kesan kekuningan tersebut tidak akan hilang.

Tapi, Alynn Ramli ada cara super mudah dan mujarab untuk atasi masalah ni. Hanya dengan guna produk harga RM2.10 habis semua kotoran di lantai yang kuning mahu pun kesan karat hilang. Paling best tak perlu guna banyak tenaga untuk sental, cuma sembur dan tinggal 15 minit kemudian basuh. Selepas itu boleh lihat hasilnya, semuanya bersih. Lantai yang kuning pun jadi putih.

Baca juga: Pam Mangkuk Tandas Ada Dua Butang, Jangan Tekan Dua-Dua Serentak

Power giler pakai Ganso Stain Remove ni, beli dekat kedai ECO hari tu. Sebelum ini cuci banyak kali tandas ini tapi masih kuning. Lepas pakai Ganso putih terus tandas rumah sewa. Puas hati. Kali pertama guna dan excited, jadi nak share dengan orang lain.

Cara penggunaan

Masukkan cecair Ganso dalam botol penyembur kemudian sembur dalam bilik air. Tak campur air.

Biar dalam 10-15 minit kemudian boleh basuh. Tapi sebelum guna ada beberapa perkara kena tahu.Tak Perlu Sental, Sembur Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih 2 Tak Perlu Sental, Sembur Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih 4 Tak Perlu Sental, Sembur Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih 6 Tak Perlu Sental, Sembur Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih 8 Tak Perlu Sental, Sembur Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih 10

Tak Perlu Sental, Sembur Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih

Tak Perlu Sental, Sembur Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list