Infotainment

‘Takkan La Saya Berani Buat’ – Dikecam Kerana Edar Produk Di SJR, ‘Founder’ Kecantikan Tampil Beri Penjelasan

‘Takkan La Saya Berani Buat’ – Dikecam Kerana Edar Produk Di SJR, ‘Founder’ Kecantikan Tampil Beri Penjelasan

'Takkan La Saya Berani Buat' – Dikecam Kerana Edar Produk Di SJR, 'Founder' Kecantikan Tampil Beri Penjelasan 1

Kini Trending

'Takkan La Saya Berani Buat' – Dikecam Kerana Edar Produk Di SJR, 'Founder' Kecantikan Tampil Beri Penjelasan 2

Foto: Tangkap layar video

Sebelum ini, tular sebuah video memaparkan seorang lelaki yang dipercayai seorang pengasas produk kecantikan didakwa mengedar bungkusan produk kepada pemandu-pemandu yang melalui Sekatan Jalan Raya (SJR) di Pulau Pinang. Video tersebut bagaimanapun, menimbulkan persoalan dalam kalangan netizen mengenai kebenaran yang diterima individu itu untuk mengedarkan produknya di SJR.

Artikel Berkaitan: Tindakan Pengasas Produk Kecantikan Hulur Bantuan Di SJR Dipersoal Netizen

Terbaru, pemilik produk kecantikan yang dikenali sebagai Iddinsyah tampil memberikan penjelasan berhubung video tersebut menerusi satu posting di laman Instagram.

'Takkan La Saya Berani Buat' – Dikecam Kerana Edar Produk Di SJR, 'Founder' Kecantikan Tampil Beri Penjelasan 4

Foto: Iddinsyah

Ujar usahawan muda ini, video tersebut pada mulanya sudah dipadam di laman Instagram berikutan beberapa faktor bagaimanapun, dia sama sekali tidak menyangkakan video tersebut akan dimuat naik semula di laman Twitter.

Jumaat lalu saya dah delete video ini di IG atas beberapa sebab, tup-tup ada pihak yang post di Twitter. Tapi video asal sudah di edit. Laju betul netizen buat kerja. Terus terang saya tak berapa aktif di sana tapi staf yang kongsi info pasal tweet tu.

Ada juga yang komen next time boleh bagi duit. Memang ada perancangan, team *** akan kenal pasti golongan yang betul-betul perlu. Next, InsyaAllah kita akan beri sumbangan kepada Palestin. Sampai ada pengguna Twitter tag DS Ismail Sabri Yaakob utk mendapatkan perhatian beliau atau kejelasan atas tindakn saya.

Berbicara lebih lanjut, lelaki ini menjelaskan dia sudah pun mendapatkan kebenaran daripada pihak polis terlebih dahulu sebelum berbuat demikian.

Sebenarnya, sebelum aktiviti itu dibuat, saya terlebih dulu mendapatkan kebenaran polis dan beritahu niat saya nak sumbang 1K unit vitamin *** kepada orang yang lalu SJR Bertam. Takkan la saya berani buat tanpa kebenaran kan

Sumber: Iddinsyah


'Takkan La Saya Berani Buat' – Dikecam Kerana Edar Produk Di SJR, 'Founder' Kecantikan Tampil Beri Penjelasan 6'Takkan La Saya Berani Buat' – Dikecam Kerana Edar Produk Di SJR, 'Founder' Kecantikan Tampil Beri Penjelasan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo