Infotainment

Tampil Seksi Di Depan Al-Quran, Reen Rahim Mohon Maaf

Tampil Seksi Di Depan Al-Quran, Reen Rahim Mohon Maaf 2

Dramatis wanita, Reen Rahim tampil membuat permohonan maaf secara umum di atas keterlanjuran dirinya berpakaian seksi di mana telah menampakkan bahu dan belakang badan ketika mahu mengaji naskah Al-Quran bersama ibunya.

Reen atau nama sebenarnya Noreen Ashikin Abdul Rahim,33, tampil memohon maaf menerusi satu hantaran yang dimuat naik menerusi akaun Instagram miliknya.

Difahamkan, kesilapan itu disedari Reen setelah bapa saudaranya sendiri tampil menegur perlakuan tersebut. pelakon filem Rempit Sampai Langit ini juga telah menunjukkan tangkap layar teguran bapa saudara serta ibunya itu menerusi hantaran Instagram terbabit.

“Teguran mendidik apa salahnya kita ikut. Sebab teguran yang sama ada dekat hati ibu. Cumanya ibu nak beritahu petang-petang sikit. Jangan sebab kesilapan sedikit yang kau terlepas pandang tu, dapat kemurkaan Allah. Please cut (tolong sunting) gambar itu, sebab depan Al-Quran dan wajib jaga adab.”

Reen yang kemudiannya ditemui media setelah foto itu menjadi tular mengakui kesilapan dan patut lebih sensitif sebelum memuat naik video tersebut ke dalam Youtube dan Facebook yang dibuat khas untuk tatapan peminat.

“Tak sampai setengah jam saya muat naik dalam media sosial, ramai yang DM (Direct Message) mengatakan saya biadap dan tidak peka. Isunya disebabkan ada Al-Quran di sisi dan pada masa itu ibu sedang mengaji.”

Pelakon drama Pujaan Hati Kanda itu kemudiannya membuat permohonan maaf di atas kekhilafan dan berjanji akan lebih berhati-hati selepas ini.Tampil Seksi Di Depan Al-Quran, Reen Rahim Mohon Maaf 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo