Infotainment

“Teringat Nora Khatam Al-Quran Masa Ramadan Haritu”

"Teringat Nora Khatam Al-Quran Masa Ramadan Haritu" 2

Sejak beberapa lalu, perkongsian di Instagram Nora Danish menjadi perhatian ramai apabila pelakon itu dilihat tiak lokek untuk berkongsikan fgambar-gambar percutiannya bersama rakan-rakan di Langkawi.

Namun, ramai yang kurang senang dengan penampilan pelakon itu yang dilihat agak seksi. Paling menjadi bualan, foto memaparkan Nora memakai gaun warna pink paras lutut yang mendedahkan kulitnya yang putih melepak.

BACA: Nora Danish Gembira Anak Baru Usia 2 Tahun Dah Boleh Hafal Sifir

"Teringat Nora Khatam Al-Quran Masa Ramadan Haritu" 3

Rata-rata netizen membanjiri ruangan komen Instagram pelakon tersebut serta mengecam cara pemakaiannya yang tidak sesuai dengan statusnya sebagai ibu anak dua.

Kata netizen lagi, dengan keadaan dunia sekarang berdepan pandemik Covid-19 sepatutnya lebih mendekatkan diri kepada Allah. Ujar netizen lagi, Nora sememangnya cantik, namun lebih cantik jika berpakaian menutup aurat.

"Teringat Nora Khatam Al-Quran Masa Ramadan Haritu" 4

Dalam ada itu, ada yang mengaitkan pemakaiannya dengan video khatam Al-Quran yang dimuat naik olehnya dimana Nora menitiskan air mata kerana berjaya khatam pada 10 malam terakhir pada Ramadan lalu.

Meskipun pelbagai kata-kata negatif dan kecaman diterima, namun Nora enggan ambil pusing dengan apa yang diperkatakan netizen."Teringat Nora Khatam Al-Quran Masa Ramadan Haritu" 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo