Infotainment

TikTokers Ditemui Mati Beberapa Jam Selepas Muat Naik Video Memasak

TikTokers Ditemui Mati Beberapa Jam Selepas Muat Naik Video Memasak
TikTokers Ditemui Mati Beberapa Jam Selepas Muat Naik Video Memasak 1
January 7th, 2022 | by Shira

Kini Trending

TikTokers Ditemui Mati Beberapa Jam Selepas Muat Naik Video Memasak 2

Foto: Daily Mail

Seorang bintang TikTok terkenal ditemui mati selepas beberapa jam memuat naik video di media sosial memaparkan dirinya sedang memasak untuk hidangan makan malam. Berita tersebut mengejutkan ramai termasuklah ahli keluarga, rakan-rakan dan para peminat mendiang.

TikTokers Ditemui Mati Beberapa Jam Selepas Muat Naik Video Memasak 4

Foto: Daily Mail

Memetik laporan Daily Mail, sehingga kini pihak berkuasa masih menjalankan siasatan bagi mengenalpasti punca kematian Candice Murley Marystown atau lebih dikenali dengan nama Candi. Menurut sumber, beberapa hari sebelum kematian Candi, wanita terbabit memuat naik satu video dirinya sedang melakukan lip sync dengan mengatakan ‘saya benci apabila suara-suara dalam kepala saya senyap kerana saya tidak tahu apa yang mereka lakukan’. Kakak Candi iaitu Marsha McEvoy mengakui itu merupakan kehilangan besar buat mereka sekeluarga.

Kami telah menerima berita menyedihkan.Ini sangat tidak dijangka, dan hati kami hancur. Adik saya menikmati sepenuhnya kehidupan dan sentiasa menjalani hidup dengan caranya sendiri. Dia akan sangat dirindui oleh ramai orang.

Berdasarkan pemerhatian, Candi banyak memuat naik video masakan serta video kucing peliharaannya. Berdasarkan komen netizen, mereka mendakwa Candi telah meminum alkohol secara berlebihan semasa dia melakukan live di TikTok. Tidak kurang juga ada yang mengatakan bahawa wanita itu telah menjadi mangsa pembulian di internet dengan komen berbaur kebencian.

Sumber: Daily Mail


TikTokers Ditemui Mati Beberapa Jam Selepas Muat Naik Video Memasak 6

The following two tabs change content below.


TikTokers Ditemui Mati Beberapa Jam Selepas Muat Naik Video Memasak 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo