Infotainment

Timang Anak Keenam Usia 52 Tahun, Awie Mahu Kekal Fit Sebab Tak Nak Disangka ‘Atuk’

Timang Anak Keenam Usia 52 Tahun, Awie Mahu Kekal Fit Sebab Tak Nak Disangka 'Atuk' 2

Bakal menimang cahaya mata keenam dijangka pada Januari depan, penyanyi Datuk Awie berkata dia kini mula menitikberatkan mengenai kesihatan diri.

Usianya kini sudah mencecah 52 tahun, Awie berharap dia dikurniakan kesihatan yang baik supaya mampu untuk membesarkan anak kecilnya itu kelak.

BACA: Empat Tahun Menanti, Awie Bakal Timang Anak Keenam

“Syukurlah dalam umur ini saya dikurniakan cahaya mata yang saya anggap sebagai anugerah dan rezeki tak terhingga serta tiada bandingnya.

“Apa yang perlu saya lakukan sekarang ialah menjaga kesihatan supaya bila saya hantar anak pergi sekolah, budak-budak ni tak ingat saya datuk dia. Nanti orang tanya tu atuk kau ke? Malu nanti,” katanya.

Dalam pada itu, Awie juga kini menjaga pemakanan supaya sentiasa sihat dan bertenaga. Akui merupakan satu cabaran apabila mempunyai anak kecil, namun Awie sentiasa berfikiran positif.

“Ini salah satu cabaran bila nak ada anak kecil. Paling penting jaga pemakanan. Nanti kalau kita dah sakit susahkan isteri pula. Jadi saya anggap inilah antara cabaran hidup,” katanya.

Awie mendirikan dengan Datin Sharifah Ladyana pada 7 Oktober 2016 dan kandungan itu adalah cahaya mata pertama mereka.Timang Anak Keenam Usia 52 Tahun, Awie Mahu Kekal Fit Sebab Tak Nak Disangka 'Atuk' 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo