Infotainment

Tiru Gaya Artis Sampai Dapat ‘Standing Ovation’ Di MLS2, Atu Mohon Maaf Pada Anuar Zain

Tiru Gaya Artis Sampai Dapat ‘Standing Ovation’ Di MLS2, Atu Mohon Maaf Pada Anuar Zain 2

Sudahpun melabuhkan tirainya pada malam kelmarin, final Muzikal Lawak Superstar musim ke-2 (MLS2) telah menyaksikan kumpulan Heart menjadi juara sehingga membawa pulang hadiah kemenangan bernilai RM150,000.

Selain itu, antara kumpulan yang tampil memberikan saingan sengit pada malam akhir itu adalah kumpulan U.N.I.,Viral dan Janggo.

Namun, gelagat peserta yang turut menarik perhatian penonton adalah Atu daripada kumpulan U.N.I yang tampil membawa karakter penyanyi terkenal negara, Anuar Zain.

Dia yang berada di pentas meniru persona penyanyi lagu Sedetik Lebih itu muncul dengan penampilan kemas dan berambut lurus telah mencuri hati penonton dan juga tiga juri tetap MLS2 iaitu Datuk Awie, Fazura dan Zul Ariffin sehingga mendapat penghormatan ‘standing ovation’.

Usai persembahan, kumpulan U.N.I telah berjaya merangkul gelaran naib juara dengan membawa pulang hadiah wang tunai bernilai RM75,000.

Berasa gembira menerima penghargaan sedemikian rupa, Atu dalam satu hantaran di Instagramnya telah mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah menyokongnya.

Dia dalam pada itu turut memohon maaf kepada semua termasuklah Anuar Zain kerana telah memilih persona penyanyi tersebut untuk dibawakan ke dalam pentas MLS2.

Sekadar info, kesemua bintang diadili 50% daripada juri manakala 50% lagi daripada jumlah undian penonton.Tiru Gaya Artis Sampai Dapat ‘Standing Ovation’ Di MLS2, Atu Mohon Maaf Pada Anuar Zain 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo