Infotainment

Tragedi Kutip Buah Durian, Achey Alami Kecelakaan Patah Tangan

Tragedi Kutip Buah Durian, Achey Alami Kecelakaan Patah Tangan
Tragedi Kutip Buah Durian, Achey Alami Kecelakaan Patah Tangan 1

Pelawak Achey dilaporkan telah mengalami kecederaan patah tangan pada Ahad ketika dia sedang mencari buah durian di dusun sebelum terjatuh daripada motosikal yang dinaikinya.

BACA: “EX5 Tak Boleh, Orang Rumah Punya…” Achey Dah Jual Lima Buah Motosikal Tampung Kos Rawatan Ibu

Achey atau nama sebenarnya Mohd Nasir Hamzah memaklumkan dia telah dikerjarkan ke sebuah pusat perubatan di Batu Pahat dan disahkan mengalami patah tangan belah kiri.

“Sebenarnya saya pergi ambil durian pagi tadi dan entah macam mana terjatuh motor dari tebing dan saya tahan pakai tangan. Masa nak bangun tu rasa tangan kiri sakit. Saya tengok keadaan tangan dah bengkok, eh..saya syak patah ni.”

Ujar pelawak terkenal ini lagi, dia juga dikehendaki untuk melakukan pembedahan kecil dan kini sedang berpuasa dan dimasukkan ubat.

Jelasnya lagi, dia ke dusun berkenaan mencari buah durian dengan niat untuk berniaga pada minggu hadapan.

Disebabkan insiden tersebut, perniagaan itu terpaksa diambil alih oleh rakan kongsinya.

Semoga cepat sembuh diucapkan buat Achey.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.





PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.


Tragedi Kutip Buah Durian, Achey Alami Kecelakaan Patah Tangan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo